Laantjes - Project in De Vier Dorpjes - De Volgerlanden
Kavelproject in De Volgerlanden-Oost
Laantjes - Project in De Vier Dorpjes
Projecten
Kavelproject

De vier dorpjes | ontwikkeling Vanaf 2019

Het kavelproject 'Laantjes' maakt onderdeel uit van de stedenbouwkundige invulling van De Vier Dorpjes.

Ben je geïnteresseerd in één van de zelfbouwkavels en wil je het kavelpaspoort ontvangen, dan nodigen wij je van harte uit om langs te komen tijdens de informatieavond op dinsdag 7 mei 2019. Tijdens deze verkoop informatieavond ontvang je het kavelpaspoort en het inschrijvingsformulier voor de loting.
Medewerkers van Project De Volgerlanden staan voor je klaar om vragen te beantwoorden.

Project: Zelfbouwkavels
Koopprijzen: afhankelijk van de grootte
Stand van zaken: In voorbereiding

IN VERKOOP

 

Je bent welkom op dinsdag 7 mei 2019 tussen 19.00-21.00 uur Project De Volgerlanden. Je vindt Project De Volgerlanden in het gemeentehuis van Hendrik-Ido-Ambacht, Weteringsingel 1, bij de ingang aan de rechterzijde van de parkeerplaatsen.
Ben je verhinderd, dan kun je ook het kavelpaspoort en het inschrijvingsformulier voor de loting per mail opvragen via devolgerlanden@h-i-ambacht.nl

Het kavelpaspoort sturen wij je na 7 mei toe.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit kavelproject? Voor alle informatie over De Volgerlanden kun je terecht bij het infopunt De Volgerlanden. Je bent van harte welkom! Je vindt ons in het gemeentehuis van Hendrik-Ido-Ambacht via de zij-ingang bij de parkeerplaats.

Via onze website en sociale media houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen. Ook kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Hierin delen we de laatste stand van zaken in De Volgerlanden en houden we je op de hoogte van de nieuwe projecten en de beschikbare zelfbouwkavels. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Project De Volgerlanden via 078-770 27 50.

Partners

Project De Volgerlanden

Weteringsingel 1

Hendrik-Ido-Ambacht