Kavelproject in De Laantjes
Zelfbouwkavel
Projecten
Kavelproject

Optie

De Laantjes

Dit kavelproject maakt onderdeel uit van het dorpje 'De Laantjes', het eerste dorpje van De Vier Dorpjes. Het kavel ligt op een rustige locatie aan een slootje.

Project: Zelfbouwkavels
Koopprijzen: EUR 832.300 (prijspeil 2024)
Stand van zaken: In verkoop

informatie kavel 1

Totaalprijs€ 832.300 prijspeil 2024) (exploitatiebijdrage: € 464.264,20 (geen BTW) en € 368.035,80 (incl BTW)

*wijzigingen en mogelijke onjuistheden voorbehouden

Oppervlakte: 1228 m2

Kaveltekeningklik hier

Locatie:

Kavels Laantjes in De Volgerlanden

(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

 

Video:

 

Meer weten?

Wil je meer weten over dit kavelproject? Voor alle informatie over De Volgerlanden kun je terecht bij het infopunt De Volgerlanden. Je bent van harte welkom! Je vindt ons in het gemeentehuis van Hendrik-Ido-Ambacht via de zij-ingang bij de parkeerplaats.

Via onze website en sociale media houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen. Ook kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Hierin delen we de laatste stand van zaken in De Volgerlanden en houden we je op de hoogte van de nieuwe projecten en de beschikbare zelfbouwkavels. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Project De Volgerlanden via 078-770 27 50.

Toelichting Prijslijst - Exploitatiebijdrage

 

Inrichting openbare ruimte

 

De gemeente Hendrik-Ido-Ambacht legt de openbare ruimte van De Volgerlanden-Oost aan. Denk hierbij aan de aanleg van straten, riolering, groen, parkeergelegenheid en waterpartijen met een openbare functie. Dit kost uiteraard geld. De gemeente verhaalt deze kosten door een zogenoemde exploitatiebijdrage in rekening te brengen bij de kopers van nieuwbouwwoningen of zelfbouwbouwkavels.

De gemeente brengt de exploitatiebijdrage, conform de wet, in rekening bij het verstrekken van de omgevingsvergunning die nodig is om te kunnen bouwen. Koopt u een woning die door een projectontwikkelaar wordt gebouwd? Dan doet u zelf een verzoek voor een omgevingsvergunning. De projectontwikkelaar regelt alleen de technische afhandeling. Wanneer u zelf een woning bouwt, doet u ook een verzoek om een omgevingsvergunning; u of de aannemer zorgt dan voor de verdere afhandeling. Dit hangt af van hoe u het onderling hebt afgesproken.

 

Exploitatieplan

De gemeente heeft voor De Volgerlanden-Oost een exploitatieplan opgesteld. In het exploitatieplan staat onder meer wat de kosten zijn voor de inrichting van de openbare ruimte, welke exploitatiebijdrage aan kopers van woningen of zelfbouwkavels in rekening zal worden gebracht en hoe en wanneer dit gebeurt. De berekening van de exploitatiebijdrage gebeurt op een wijze die in de wet is vastgelegd. In het exploitatieplan staat een voorbeeld van hoe u de bijdrage zelf kunt berekenen. De bijdrage wordt voldaan net voor de levering van de grond.

 

Meer informatie: klik hier

 

 

Partners

Project De Volgerlanden

Weteringsingel 1

Hendrik-Ido-Ambacht