Aanbod zelfbouwkavels in De Erfjes Noord
De Heerlijcke Erven
Projecten
Kavelproject

In dorpje De Erfjes Noord komen 10 zelfbouwkavels te koop. De verkoop van de 10 zelfbouwkavels is de eerste fase van project De Heerlijcke Erven. De 10 kavels hebben een grootte tussen de 331 en 574 m2 en de verkoopprijzen liggen tussen de € 276.400 en € 434.200 inclusief BTW.

Inloopmoment

Het Inloopmoment voor de startverkoop vindt plaats op woensdag 24 april 2024 van 18:30 tot 20:30 uur op het Informatiepunt van Project De Volgerlanden. Het Informatiepunt is uitsluitend te bereiken via de zij-ingang van het gemeentehuis in Hendrik-Ido-Ambacht aan de Weteringssingel 1.

Tijdens het Informatiemoment op 24 april 2024 ontvang je het kavelpaspoort voor de zelfbouwkavels met alle informatie over de randvoorwaarden het Inschrijfformulier voor de loting. De medewerkers van Project De Volgerlanden lichten het kavelpaspoort toe en beantwoorden al je vragen over project De Heerlijcke Erven Noord. Het is niet mogelijk om informatie over het project eerder op te vragen.
Mocht je 24 april verhinderd zijn, maar wel interesse hebben in deze zelfbouwkavels, stuur ons dan een bericht via devolgerlanden@h-i-ambacht.nl. Na het Inloopmoment sturen we de informatie via de e-mail toe.

Loting

De zelfbouwkavels worden toegewezen via een loting door een notaris op donderdag 23 mei 2024.

Project: Zelfbouwkavels
Stand van zaken: In verkoop