Projecten in De Volgerlanden


In De Volgerlanden zijn inmiddels zo'n 4200 woningen opgeleverd. Op deze pagina vind je alle projecten die nu worden aangeboden.

Zowel koopwoningen als kavelprojecten.

Koopwoningen

Overzicht: De Vier Dorpjes

De Vier Dorpjes bestaan uit De Laantjes, De Straatjes, De Erfjes en De Hofjes. Op deze pagina vind je de linken naar meer informatie over de dorpjes.

Lees meer
Koopwoningen

De Kantonniers

Het project De Kantonniers bestaat uit vier levensloopbestendige bungalows en twee vrijstaande villa's. De bungalows met 2 woonlagen zijn vrijstaand!

Lees meer
Kavelproject

De Heerlijcke Erven

In dorpje De Erfjes Noord komen 10 zelfbouwkavels te koop. De verkoop van de 10 zelfbouwkavels is de eerste fase van project De Heerlijcke Erven. De 10 kavels hebben een grootte tussen de 331 en 574 m2 en de verkoopprijzen liggen tussen de € 276.400 en € 434.200 inclusief BTW.

Inloopmoment

Het... Lees meer

Koopwoningen

De Ambachtse Erven

De Ambachtse Erven is een project BPD ontwikkeling en Gebroeders Blokland Ontwikkeling en Bouw.

In de eerste fase van project De Ambachtse Erven worden 47 woningen gerealiseerd. De woningen in De Ambachtse Erven zijn stuk voor stuk geïnspireerd door de boerse landschappen en architectuur. De woningen zijn gelegen aan ruim opgezette woonerfjes.... Lees meer

Koopwoningen

Land van Ooft

Land van Ooft is een project van Stemar Project Ontwikkeling. Lees hier hun informatie over dit project in dorpje De Erfjes:

"Stap binnen in de bruisende wereld van Land van Ooft, gelegen naast het prachtige Perenlaantje in de populaire woonwijk De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht. Hier komt een uniek nieuwbouwproject tot leven,... Lees meer

Kavelproject

Zelfbouwkavel

Optie

Dit kavelproject maakt onderdeel uit van het dorpje 'De Laantjes', het eerste dorpje van De Vier Dorpjes. Het kavel ligt op een rustige locatie aan een slootje.

Lees meer
Kavelproject

Aan de Onderdijkse Rijweg

Nog 1 kavel te koop

Aan de Onderdijkse Rijweg zijn drie zelfbouwkavels ontwikkeld. De kavels liggen aan de grens van het dorpje De Erfjes, direct aan de Onderdijkse rijweg. Kavel 1 is te koop.

Lees meer
Koopwoningen

Kop van 't Oude Ambacht

Kop van 't Oude Ambacht is geen ontwikkeling van Project De Volgerlanden

Langs de Jacobuslaan realiseert Stemar Projectontwikkeling 16 patiowoningen en één vrije kavel. Dit is geen project binnen project De Volgerlanden: je kunt hiervoor contact opnemen met Stemar of 078-6920800.

Lees meer
Kavelproject

Waterwoningen

In ontwikkeling

Bijzonder project: je eigen waterwoning. Aan de rand van De Straatjes komen drie waterwoningen: project De 3 Watermeesters.

Lees meer
Kavelproject

Zelfbouwkavels

Onder optie

Project De Volgerlanden biedt zelfbouwkavels aan in dorpje De Straatjes. De zelfbouwkavels in De Straatjes werden in twee fasen aangeboden. De kavels in beide projecten zijn onder optie.

Lees meer