Aanbod - De Volgerlanden

Projecten in de volgerlanden


In De Volgerlanden zijn inmiddels zo'n 4000 woningen opgeleverd. Op deze pagina vind je alle projecten.

Zowel koopwoningen als kavelprojecten.

Kavelproject

Zelfbouwkavel op het Eiland

Het Eiland in De Volgerlanden is een prachtige plek, midden in het water, direct grenzend aan de Dorpsweide. Deze groene strook blijft een mooi natuurgebied en wordt misschien wel jouw uitzicht vanuit je. tuin. Op het Eiland is namelijk een zelfbouwkavel te koop gekomen. 

Lees meer
Koopwoningen

Overzicht: De Vier Dorpjes

Diverse woningen en zelfbouwkavels in De Volgerlanden zijn inmiddels in verkoop in het gebied De Vier Dorpjes in De Volgerlanden. De woningen komen in het gebied De Vier Dorpjes, het laatste gebied dat wordt ontwikkeld in De Volgerlanden. In het gebied is de bouw van zo'n 200 woningen in het eerste dorpje, namelijk... Lees meer

Koopwoningen

Dorpje 1: De Laantjes

De Laantjes is het eerste dorpje dat wordt ontwikkeld in De Vier Dorpjes. Daarna volgen De Straatjes, De Erfjes en De Hofjes. De bouw van de eerste woningen is inmiddels gestart. In het dorpje is nog een aantal woningen en zelbouwkavels te koop. Lees hieronder meer informatie over de projecten.

Lees meer
Kavelproject

Zelfbouwkavels in De Laantjes

Dit kavelproject maakt onderdeel uit van het dorpje 'De Laantjes', het eerste dorpje van De Vier Dorpjes. In mei 2019 heeft de loting plaats gevonden en een groot aantal van de kavels is inmiddels verkocht. Momenteel zijn nog enkele kavels per direct beschikbaar. Hiervoor hoeft niet meer geloot te worden.

Ben... Lees meer

Koopwoningen

Appartementen De Residentie - DE LAANTJES

In het eerste gebied in De Vier Dorpjes ontwikkelt Stemar Projectontwikkeling appartementen. Luxe appartementen en riante penthouses.

Het project is inmiddels is verkoop en nog een aantal appartement is te koop.

Lees meer
Kavelproject

Onder de Perenboom

Aan de Vrouwgelenweg 81 is een grote vrije bouwkavel te koop van maar liefst 1.450 m2. Het is hier mogelijk om je eigen droomvilla te realiseren. Met de mogelijkheid voor een hoofdgebouw van 125 m2, aan- en bijgebouwen van 100 m2. Onder een goot van 3 en een nok van 8 meter. De kavel ligt aan één... Lees meer

Koopwoningen

Dorpje 2: De Straatjes

Het tweede dorpje dat wordt ontwikkeld is 'De Straatjes'. Op dit moment zijn we, samen met de ontwikkelaars, bezig met de laatste tekeningen. We verwachten dat de eerste woningen in 2021 in verkoop komen.

Zodra we meer informatie hebben, delen we dat via onze nieuwsbrief en de website.

Lees meer
Koopwoningen

Dorpje 3: De Erfjes

Het derde dorpje dat wordt ontwikkeld is 'De Erfjes'. Op dit moment zijn we, samen met de ontwikkelaars, bezig met de tekeningen. 

Zodra we meer informatie hebben, delen we dat via onze nieuwsbrief en de website.

Lees meer
Koopwoningen

Dorpje 4: De Hofjes

Het vierde dorpje dat wordt ontwikkeld is 'De Hofjes'. Op dit moment zijn we, samen met de ontwikkelaars, bezig met de tekeningen. 

Zodra we meer informatie hebben, delen we dat via onze nieuwsbrief en de website.

Lees meer