De Ambachtse Erven
Projecten
Koopwoningen

De Ambachtse Erven is een project BPD ontwikkeling en Gebroeders Blokland Ontwikkeling en Bouw.

In de eerste fase van project De Ambachtse Erven worden 47 woningen gerealiseerd. De woningen in De Ambachtse Erven zijn stuk voor stuk geïnspireerd door de boerse landschappen en architectuur. De woningen zijn gelegen aan ruim opgezette woonerfjes. De combinatie van de ligging, inrichting en bouwstijl maken dat jij je op een boerenerf waant. Met schitterende rijwoningen, 2 onder 1 kap huizen en vrijstaande woningen is hier voor elk wat wils. Wat is jouw droomwoning?

Wonen in De Ambachtse Erven
Je fietst het woonerf op en direct voel je jezelf ontspannen. Je ademt de frisse lucht in en zwaait even naar de kids die spelen op straat. Dit is precies wat de Ambachtse Erven zo bijzonder maakt; het is een unieke combinatie van ruimtelijk én knus. Hendrik-Ido-Ambacht en de grotere steden zijn binnen handbereik. En toch, hier waan jij je als het ware op een boerenerf. Deze plek ademt ruimte en rust. Deze plek voelt als thuis.

In De Ambachtse Erven spelen kinderen op straat
Om het heerlijke gevoel van dorps wonen te waarborgen, is niet alleen gekozen voor een ruimtelijk inrichting maar ook nagedacht over de rust. Er komt alleen bestemmingsverkeer, waardoor de kinderen veilig op straat spelen. Bij diverse woningen kun je parkeren op eigen terrein. Daarnaast worden er voor een aantal woningen op het erf parkeerschuren in de openbare ruimte gerealiseerd. Zo staan de auto’s altijd uit het zicht en ogen de woonerfjes groen en kalm.

Klaar voor de toekomst
De nieuwbouwhuizen in De Ambachtse Erven worden energieneutraal. Een energieneutrale woning houdt in dat de energie die je huis verbruikt en de energie die je opwekt nagenoeg gelijk zijn. Je hebt alleen nog de kosten voor het stroomverbruik van je apparaten in huis. We bereiken dit door de woning niet aan te sluiten op het gasnetwerk maar een bodemwarmtepomp te installeren, uitstekend te isoleren en voldoende zonnepanelen te plaatsen. Ook worden de woningen voorzien van een Groenverklaring. De groenverklaring levert bij diverse hypotheekverstrekkers extra korting op. Bij een woning die energieneutraal is, kun je in veel gevallen extra leencapaciteit krijgen. Vraag jouw hypotheekadviseur naar de voorwaarden. Zo ben je klaar voor de toekomst!

Uiteraard wordt het project De Ambachste Erven fase 1 ook gepresenteerd op De Volgerlanden Woonbeurs op 13 februari 2024. Loop gerust bij ons langs voor meer informatie!

Het project De Ambachtse Erven is een samenwerking van BPD Ontwikkeling en Gebroeders Blokland Ontwikkeling en Bouw

Project: 47 woningen
Stand van zaken: In voorbereiding
Meer weten? Ga naar de projectwebsite

Partners

BPD Ontwikkeling BV

Poortweg 2
2612 PA Delft
Tel.: 088 - 71 22 816