Welkom in De Volgerlanden

VOORZIENINGEN

In De Volgerlanden zijn er nog veel nieuwe plannen en ontwikkelingen. De voorzieningen zijn echter al gereed. Zo zijn er scholen, is er een gezondheidscluster en bevindt het winkelcentrum zich midden in de wijk.

Klik hier voor een overzicht van de vier scholen, de kinderopvang, de activiteiten in de Blije Borgh en de woningen in de wijk voor senioren. Ook vind je de link naar de website van winkelcentrum Hoogambacht en Hospice de Cirkel.

ACTIEF

Er is veel te doen en te beleven in De Volgerlanden. Zo kun je sporten op loop- en fietsafstand, kun je uit in Hendrik-Ido-Ambacht en er zijn voorzieningen voor jeugd en ouderen.

Er zijn speelplekken voor kinderen van alle leeftijden. De speelvoorzieningen zijn in heel De Volgerlanden te vinden. Voor de allerkleinsten zijn speelvoorzieningen dichtbij de woning, waar zij onder toeziend oog van de ouders en verzorgers kunnen spelen. Voor de wat oudere kinderen zijn op diverse plaatsen in de wijk voetbalveldjes en basketbalveldjes aangelegd. Klik hier voor meer informatie