Woon(genieten)dag druk bezocht
donderdag 22 mei 2014
Nieuws

Afgelopen zaterdag was het weer een ouderweste drukte van belang op de woondag in De Volgerlanden. Met bijna 300 bezoekers, mag de woon(genieten)dag een succes worden genoemd. De Volgerlanden is de economische crisis voorbij!

Veel bezoekers kwamen gericht voor één van de negen projecten die in verkoop zijn of die dag voor het eerst werden gepresenteerd. Zoals het project 'Onder de Perenboom'. Dit project bestaat uit diverse woningtypes en ligt gedeeltelijk aan de Vrouwgelenweg. Ook het woningaanbod van Bouwfonds, 'Waterhof' trok veel belangstelling. Het complete overzicht van de nieuwbouwprojecten in De Volgerlanden is te vinden op deze website onder --> woonaanbod --> deelplannen.

Wethouder André Flach verrichte tijdens de woon(genieten)dag de opening van de laatste onderdelen van het Sophiapark; de twee speeltuinen en de ecologische zone. De ecologsiche zone, die dwars door De Volgerlanden loopt, maakt onderdeel uit van de verbindingsroute die ligt tussen de Alblasserwaard en Hoekse Waard. Bijzonder zijn de twee Audioneticpalen, waar je door middel van je eigen kracht (voetpedaal) informatie kan horen over wat je in de directe omgeving kan zien.