Waterhof in verkoop
donderdag 3 juli 2014
Nieuws

Begin juli was de succesvolle start verkoop van de eerste woningen van het project Waterhof. 

In de Volgerlanden-West komt Waterhof. Een schitterend nieuw deelplan met ongeveer 310 woningen. Met de realisatie van Waterhof is de voltooiing van de Volgerlanden- West weer een stukje dichterbij gekomen. Wie hier straks woont, profiteert van een comfortabel nieuw huis, maar woont niet in een nieuwbouwwijk. Waterhof sluit namelijk aan bij de bestaande bebouwing in het westelijk deel van De Volgerlanden. En het winkelcentrum ligt op slechts 5 minuten loopafstand. Naast het vele water in de wijk is er ook het Sophiapark waar bewoners dagelijks van kunnen genieten.

Nieuw wonen in Waterhof
Het gevarieerde woningaanbod heeft als gemene deler de architectuur: modern met karakteristieke kenmerken van de dorpse bouwstijl en de jarendertigarchitectuur. U heeft de keuze uit een patiobungalow, een rijwoning of een 2-onder-1- kapwoning. Alle woningen liggen op een riante kavel en worden omgeven door groen en water. Besluit u een huis te kopen in Waterhof, dan krijgt u nog alle ruimte om dit huis aan te passen aan uw woonwensen. Ontwikkelaar Bouwfonds heeft tal van indelingsvarianten en uitbreidingsopties voor u uitgewerkt. Heeft u zelf andere ideeën? Geen probleem. Samen maken we van dit nieuwbouwhuis uw droomhuis.
Meer informatie per woningtype is te vinden onder de woningzoeker op onze site.

Belangstelling? Vul daartoe het contactformulier in en geef aan dat u belangstelling heeft voor 'Waterhof' en woningtype. Ook kunt u zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief van De Volgerlanden.