Volgerlanden2020 in beeld - De Volgerlanden
Volgerlanden2020 in beeld
Een bijzonder jaar
Woensdag 25 november 2020
Nieuws

Om dit jaar toch ook met een positief beeld af te sluiten, willen we een overzicht maken met plaatjes uit de wijk. We zien al foto's van de mooiste plekjes in De Volgerlanden op de social media voorbij komen. Maak of maakte jij een foto van je huis, tuin of straat? Of van het park, je wandeling, de zon of de regen? Deel hem! Van alle foto's kiezen we er 20 (!), die een mooie cadeaubon winnen van één van de winkels in Hoogambacht.

De Volgerlanden bestaat 1 november alweer 21 jaar. Vorig jaar vierden we een feestje in het park. Dit jaar zijn we vooral veel thuis. Veel is er al over geschreven. 2020 is een bijzonder jaar. Ook in Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht zijn we door alle maatregelen veel meer thuis dan ooit. Onze vakantie, onze boodschappen en de wandelingen doen we veel meer in de buurt. Helaas zien we elkaar minder of moeten we afstand houden van elkaar.

Meedoen

Stuur jouw foto van De Volgerlanden naar ons via devolgerlanden@h-i-ambacht.nl of deel hem openbaar met #volgerlanden2020. Dat kan tot en met 30 november!

De foto's die nu al ingestuurd zijn, vind je in een foto-album op Facebook: klik hier.