Succesvolle start verkoop De Plevieren
maandag 19 oktober 2015
Nieuws

Vrijdag 16 oktober vond in de Sophiahal de start verkoop plaats van project De Plevieren. De ontwikkelaar, Ballast Nedam, en makelaardij Wisse waren aanwezig om de bezoekers te informeren over de mogelijkheden in dit project. Het project betreft 29 koopwoningen in Volgerlanden-Oost.

Al ruim voor het startmoment waren mensen die interesse hadden in deze woningen binnen komen wandelen. Bezoekers konden zien welke pannen op het dak komen, hoe de kozijnen en stenen er uitzien en ook de mogelijke badkamertegels stonden opgesteld. Heb je het start moment gemist en heb je ook interesse in dit project? Neem dan contact op met makelaardij Wisse. Hun gegevens vind je op hun website.

Over De Plevieren

De Plevieren ligt in gebied De Watervogels, een prachtige groene wijk aan de oostkant van De Volgerlanden. De woningen in De Plevieren voldoen aan alle moderne eisen voor duurzaam wonen. En toch betaalbaar. Luxe en ruime woningen met standaard hoogwaardige afwerking en diverse extra’s. Vele optiemogelijkheden waarmee u de woning helemaal kunt aanpassen aan uw specifieke woonwensen. De beschikbare woningen zijn:

25 eengezinswoningen vanaf € 210.000,-- v.o.n.

4 twee-onder-een kapwoningen vanaf € 369.000,-- v.o.n.