Nieuwbouw in ontwikkeling: Onder de Perenboom
donderdag 8 mei 2014
Nieuws

Tussen de Bliek en de Vrouwgelenweg, net ten zuiden van het Perenlaantje ligt een klein rustig gebiedje verscholen, waar op subtiele wijze de bestaande buurt met woningbouw afgerond zal worden. Het project heeft de naam'Onder de Perenboom'. Met respect voor de omliggende bebouwing is gekozen voor een rijk palet aan woningtypes.

Voor jongere gezinnen zijn de drie-onder-één-kapwoningen aan de Bliek zeer geschikt. De woningen beschikken over één of twee opstelplaatsen op eigen terrein én een garage. Op de grote percelen is ruimte voldoende voor de kinderen, maar aan de Bliek ligt ook een prachtige speelplek, waar de kinderen van de buurt spelen en de ouders een praatje maken.

Aan de noordzijde liggen twee-onder-één-kapwoningen in eenzelfde architectuurstijl, maar op grotere percelen.  Hierdoor is er voldoende ruimte voor parkeren op eigen terrein (of in de garage) en voor terrassen, borders of een grasveld. De achtertuinen liggen op het noordwesten, waardoor de avondzon lang op de achtergevel schijnt en je heerlijk buiten kunt genieten van het avondeten. 

Voor de senioren zijn er vier modern ogende, lage twee-onder-één-kapwoningen, gelegen aan de landelijke Vrouwgelenweg. De woningen hebben een compleet woonprogramma op de begane grond, bestaande uit een woonkamer, keuken, toilet, badkamer en slaapkamer. Op de verdieping is ruimte voor een hobbykamer of slaapkamer voor eventuele logees. Met een parkeerplaats in de voortuin, een garage en een achtertuin op het zuidwesten is dit een ideale woning.

Als ultieme trede op de ladder van de wooncarrière, ligt er een vrije kavel van ongeveer 1550 m2. Met de diepe achtertuin op het zuidwesten en het adres aan de Vrouwgelenweg, heeft het perceel al veel allure, laat staan met uw droomwoning erop.

‘Onder de Perenboom’ ligt op loopafstand van winkelcentrum Hoogambacht en het openbaar vervoer, maar profiteert en profileert zich vooral door de rustige ligging in De Volgerlanden. U krijgt hier waar voor uw geld.

Heb je belangstelling voor dit project? Vul daartoe het contactformulier in en geef aan dat je belangstelling hebt voor 'Onder de Perenboom' en welk woningtype. Ook kun je je aanmelden voor de digitale nieuwsbrief van De Volgerlanden.