'Hier-In-Ambacht': stel je voor op de Woonbeurs
woensdag 17 maart 2021
Nieuws

Project De Volgerlanden wil met het initiatief 'HIer-In-Ambacht' laten zien hoe leuk het is om in Hendrik-Ido-Ambacht te wonen. Stel jij je met je bedrijf, organisatie of activiteit ook voor aan de bezoekers van de Woonbeurs op 17 april?

17 april organiseert Project De Volgerlanden een Woonbeurs met informatie over het nieuwe woonaanbod in de wijk. Vanwege de maatregelen rondom COVID-19 zal de beurs online plaatsvinden. De aanbieders van de zelfbouwkavels en de koop- en huurwoningen laten op de Woonbeurs zien hoe dorpje ‘De Straatjes’ er uit komt te zien en welke huizen er binnenkort te koop komen.

 

Lokaal aanbod

Tijdens de Woonbeurs zal, naast het woonaanbod, ook ruimte zijn voor de huidige voorzieningen in Hendrik-Ido-Ambacht. In de buurt is immers vakkundig en divers aanbod van klusbedrijven, hypotheekadviseurs, makelaars, winkels met dagelijkse boodschappen, interieuradvies, horeca, sportieve activiteiten, scholen en nog veel meer.

 

Oproep

Maak een filmpje van ongeveer 1 minuut en vertel over jouw bedrijf of aanbod! Dat kan ‘gewoon’ met je telefoon, met een bewerkte video, met TikTok-mogelijkheden, enz… Kies de manier die bij jouw bedrijf, organisatie of activiteit past. Stel jezelf voor aan de bezoekers van de Woonbeurs en aan de inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht! Project De Volgerlanden zorgt dat jouw filmpje te zien is tijdens de Woonbeurs op 17 april. Ook worden de filmpjes getoond via de social media @hierinambacht.

 

Meer informatie over Hier-In-Ambacht: klik hier

 

Meer informatie over de Woonbeurs: klik hier