Informatieavond vrije bouwkavels Het Eiland - De Volgerlanden
Informatieavond vrije bouwkavels Het Eiland
Vrijdag 15 april 2016
Nieuws

Op donderdagavond 21 april organiseert Project De Volgerlanden een informatieavond over de vrije bouwkavels in het nieuwe project Het Eiland. Opvallend op Het Eiland is de verkoop van kavelstroken. Dit biedt de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe groot jouw kavel wordt! Om deze unieke plek optimaal tot haar recht te laten komen, is gekozen voor ruime kavels die minimaal 14 stroken breed zijn, wat om en nabij de 750 m2 beslaat.

Op deze avond zijn medewerkers van Project De Volgerlanden aanwezig om vragen te beantwoorden en kan er een informatiepakket, inclusief inschrijfformulier, worden meegenomen. In dit pakket zit ook informatie over de procedure van de loting van de kavels.

Op onze website kunt u meer over dit bijzondere project te weten komen, zoals een filmpje met uitleg over hoe de strokenverkoop werkt. 

Om een inschatting te kunnen maken van het aantal bezoekers, verzoeken wij geïnteresseerden zich van te voren aan te melden via een bericht aan ons.

 

Informatieavond Het Eiland

Locatie: Infopunt De Volgerlanden, gemeentehuis Hendrik-Ido-Ambacht, Weteringsingel 1. Wij zitten direct aan de parkeerplaats bij het gemeentehuis.

Tijd: 19.30 uur – 21.00 uur