Groepsaankoop zonnepanelen
woensdag 15 oktober 2014
Nieuws

Ook in Hendrik-Ido-Ambacht is een nieuwe groepsaankoop zonnepanelen van SamenZonneEnergie in Zuid-Holland gestart. Van vrijdag 3 oktober tot en met woensdag 5 november kunnen inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht en bijna 40 andere gemeenten in Zuid-Holland zich vrijblijvend inschrijven en een persoonlijk aanbod ontvangen. De organisatie van de groepsaankoop is net als bij eerdere acties in handen van iChoosr. 

Wat past op uw dak?
Wie benieuwd is naar de kosten en opbrengsten die de aanschaf van een compleet zonnepanelensysteem met zich meebrengt, kan zich tot en met woensdag 5 november gratis en vrijblijvend inschrijven op www.SamenZonneEnergie.nl. Op donderdag 6 november wordt een veiling gehouden onder gekwalificeerde zonnepanelenleveranciers. Alle deelnemers ontvangen vervolgens een persoonlijk aanbod van de winnende leverancier.
Als een deelnemer het aanbod accepteert, wordt het complete systeem geïnstalleerd door gecertificeerde installateurs.

Informatieavond
Voor wie eerst mondeling wat meer informatie wil over zonnepanelen, vergunningen en de gezamenlijke inkoop is er op woensdag 15 oktober een informatieavond. Aanmelden is verplicht en kan via www.samenzonneenergie.nl/informatieavond

Datum/tijd
15 oktober 2014
19.00 tot 20.15 uur (inloop vanaf 18.30 uur)

Locatie
Festino
Norderstedtplein 10
3332 GK Zwijndrecht

Lees meer in de PDF groepsaankoop zonnepanelen (733 kB)
Ook op www.SamenZonneEnergie.nl is meer informatie te vinden en kunt u berekenen hoeveel zonnepanelen op uw dak passen.