De Volgerlanden 20 jaar - De Volgerlanden
De Volgerlanden 20 jaar
Maandag 22 april 2019
Nieuws

Op 1 november 1999 werd de handtekening onder de plannen voor De Volgerlanden gezet. In 2019 is het dus feest! De wijk bestaat 20 jaar.

Om hierbij stil te staan volgt 20 en 21 september een feestje en vind je vier keer een special over de wijk in weekblad de Brug.

Verzamelen: special De Volgerlanden 20 jaar

In de editie van Weekblad de Brug op 20 maart vind je de eerste special over 20 jaar De Volgerlanden. We staan dit jaar met vier specials stil bij de ontwikkeling van de wijk en bij de mensen die in de wijk wonen, werken en leven. Je kunt deze special ook online (terug-)lezen: klik hier.

Feest 20 en 21 september

Kijk op www.devolgerlanden20jaar.nl voor het programma op deze dagen!

 

Bewaren

Later dit jaar, namelijk in juni, september en december, ontvang je de andere delen van deze bijzondere uitgave. Bewaar dus deze eerste special. En een tip: leg hem op een plek waar je in juni de tweede special in kan voegen. Wanneer je aan het eind van 2019 de vier delen samenvoegt, heb je een heus bewaarexemplaar van 16 pagina's over de jongste wijk in Hendrik-Ido-Ambacht!

Gezocht

Heb jij een bijzonder verhaal, leuke filmpjes, mooie of interessante foto’s in De Volgerlanden, van de bouw van jouw huis of misschien van vóór de bouw, laat het ons weten! Misschien sta jij dan wel in de volgende special of op de tijdlijn op de website van de wijk www.devolgerlanden.nl. Stuur ons een bericht.