Belangstelling voor De Volgerlanden groeit!
donderdag 14 augustus 2014
Nieuws

De Volgerlanden is voor velen een droomplek om te kunnen wonen. Via de sociale media ziet Van Spronsen Makelaars, steeds meer berichten voorbij komen van enthousiaste bewoners die hun geluk delen met vrienden en kennissen. Mede hierdoor ervaart de makelaar in de afgelopen maanden een toenemende vraag naar woningen. Daardoor werd Bouwfonds Ontwikkeling zelfs genoodzaakt plannen, welke pas in het 4e kwartaal zouden worden gepresenteerd, naar voren te schuiven en al vóór de zomer op de markt aan te bieden. Inmiddels zijn alle woningen van de eerste fase van het plan Waterhof onder optie. Het is echter nog steeds mogelijk, als er snel gereageerd wordt, op de reservelijst te komen. Het blijkt zo dat aan het eind vaak een paar kandidaten afvallen. Ook de appartementen van het plan Parc, direct aan het Sophiapark, zijn zeer in trek. Slechts twee zijn er nog beschikbaar.
Voor diegene die zijn wensen geheel zelf wil invullen zijn er nog enkele kavels beschikbaar en heeft de makelaar samen met een aantal bouwers verschillende bouwstijlen geselecteerd tegen zeer gunstige koopsommen, zodat zelf bouwen nu ook voor velen betaalbaar is. Kortom, wonen in de Volgerlanden is weer bereikbaar voor velen en met de gunstige hypotheekrente, is het alles bij elkaar zeer aantrekkelijk en juist nu ook zeker het overwegen waard!

Zie voor een actueel woningoverzicht Woningzoeker! Zie ook projecten in voorbereiding 'Onder de Perenboom' en 'MyOwnHome'.