- Huurwoningen - De Volgerlanden
Huurwoningen

Huurwoningen in de volgerlanden

In De Volgerlanden heb je de mogelijkheid om woningen te kopen binnen een project dat is ontworpen door een ontwikkelaar, je kunt je eigen woning ontwerpen op een kavel naar jouw keuze en ook kun je kiezen om te huren in de wijk.

VRIJE SECTOR HUURWONINGEN

Huren in de vrije sector betekent een (nieuwbouw) woning huren boven de sociale huurgrens. Je moet hierbij rekening houden met de sociale huurgrens per maand. Met een vrije sector huurwoning kom je niet in aanmerking voor huurtoeslag. Het aanbod van vrije sector woningen is te vinden via Woonkeus.nl of via de diverse aanbieders, die online te vinden zijn. Project De Volgerlanden heeft geen overzicht van het actuele huuraanbod.

SOCIALE HUURWONINGEN

Het aanbod van sociale huurwoningen in Hendrik-Ido-Ambacht wordt regionaal geregeld via Woonkeus Drechtsteden. Woonkeus Drechtsteden is opgericht door de woningcorporaties in de regio Drechtsteden om de vraag en het aanbod van huurwoningen samen te brengen. 

- Woningzoekenden kunnen zich ten alle tijden inschrijven via de website https://www.woonkeus.nl/Inschrijven

- Woonkeus heeft de dienstverlening uitbesteed aan WoningNet. Voor vragen kan men contact opnemen met het klant contactcentrum van WoningNet via telefoonnummer 088-7800378 of via het contactformulier op de website.