delaantjes - De Volgerlanden
De Laantjes

De Laantjes is het eerste dorpje in De Vier Dorpjes in De Volgerlanden dat wordt ontwikkeld. Een deel van de woningen is opgeleverd. De bouw zal naar verwachting in april 2022 gereed zijn. 

    

 

Over dorpje 'De Laantjes'

 

aanbod

Bekijk hier de 'aanbod'-pagina met een overzicht van de nieuwbouwwoningen en zelfbouwkavels binnen de zes projecten in 'De Laantjes

Facebookgroep

Ga je wonen in De Laantjes? Meld je dan aan bij de Facebookgroep 'Wonen in De Laantjes'! Ontmoet de mensen in jouw toekomstige straat of misschien wel je buren! Klik hier voor de link naar Facebook.

Blog aankondiging ** NIEUW! **

In het blog "Aan het werk in De Laantjes" geven we updates over de werkzaamheden. Wil je een melding in je mailbox wanneer een nieuw blog verschijnt, meld je aan via deze link.

Plattegrond De Laantjes

De plattegrond met de straatnamen vind je via deze link.

dorpenpaspoort

Vind je het leuk om het dorpenpaspoort te lezen? Dit paspoort was de inspiratie voor het ontwerp van het gebied en de woningen in het dorpje. Elke dorpje binnen De Vier Dorpjes heeft een eigen identiteit.

Het dorpenpaspoort voor De Laantjes vind je deze link.

Foto's werkzaamheden

We houden een online fotoalbum bij van de werkzaamheden in De Laantjes. Maak je zelf foto's, leuk als je ze deelt in het album! Klik hier voor het album.

Openbaar gebied

Het inrichtingsplan voor de openbare ruimte in De Laantjes vind je via deze link.