Aan het werk in De Laantjes #18

“Update werkzaamheden Openbaar Gebied”

In 2021 is begonnen met het opleveren van woningen in dorpje De Laantjes. In dit blog delen we de antwoorden op de door jullie (veel-)gestelde vragen in het dorpje. Vragen en klachten kun je blijven melden via Fixi.nl. Vandaag lees je blog 18.

speeltuin 1

Via Fixi en Facebook is gevraagd naar de kleur van het toestel voor speeltuin 1. Tijdens het stemmen voor de speeltuinen hebben we voor speeltuin 1 deze onderstaande tekening getoond. De kleur van de twee toestellen is oranje. Het is daarmee geen houten toestel, zoals een aantal bewoners dacht.

 

Planning

Deze week of uiterlijk begin volgende week verwacht de aannemer speeltuinen 1,2 en 3 gereed te hebben. Dit is afhankelijk van de ondergrond die een aantal dagen na realisatie moet uitharden. Zodra de hekken om een speeltuin weg zijn, kunnen ze in gebruik genomen worden. We wensen de kinderen veel speelplezier!

Prullenbak speeltuin 3

In speeltuin 3 zijn twee prullenbakken gerealiseerd. Eén ervan staat op een locatie die niet hetzelfde is als de tekening voor het stemmen op de toestellen. Deze tekening was een impressie van de situatie en is daarmee niet de definitieve (bestek-)tekening. De definitieve locatie wordt altijd nog afgestemd met Beheer en Onderhoud en met de aannemer. De prullenbakken in speeltuin 3 blijven dus op de huidige locatie staan.

tot slot

Inmiddels zijn 112 bewoners ingeschreven voor de updates via de mail. Heb jij een buurman of buurvrouw die nog niet op de hoogte is van dit blog... vertel het door! Aanmelden voor meldingen van een nieuw blog? Klik hier

 

Over dit blog

Met dit blog 'Aan het werk in De Laantjes' wil Project De Volgerlanden de (toekomstige) bewoners informeren over de laatste stand van zaken. We reageren op vragen, social media en op berichten uit Fixi. We doen ons best om zo zorgvuldig mogelijk te reageren, maar aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor vragen of opmerkingen over dit blog kun je contact met ons opnemen via telefoon of via Fixi.