Aan het werk in De Laantjes #17

“Update werkzaamheden Openbaar Gebied”

In 2021 is begonnen met het opleveren van woningen in dorpje De Laantjes. In dit blog delen we de antwoorden op de door jullie (veel-)gestelde vragen in het dorpje. Vragen en klachten kun je blijven melden via Fixi.nl. Vandaag lees je blog 17.

Vandaag sturen we weer een korte update over de speeltuinen.

Speeltuinen 1 en 2

De toestellen voor deze locaties zijn inmiddels binnen! Met de plaatsing wordt gestart. Omdat de ondergrond na plaatsing moet uitharden, zijn de huidige bouwhekken nog nodig als tijdelijke afzetting, direct na de realisatie. Daarna worden de hekken weggehaald.

Speeltuin 3

Met deze speeltuin is dus al begonnen! De toestellen staan, een aantal hekken is dus nog nodig voor de ondergrond.

Speeltuin 4

De speeltuin vanaf het Zaaivat zal volgens de huidige planning begin juni worden geleverd. Via het blog houden we je op de hoogte. De datum van de exacte levering is nog niet bekend. De data voor de werkzaamheden kunnen dus ook nu nog niet definitief worden aangegeven. Zodra de speeltuinen 1,2 en 3 gereed zijn, zullen deze hekken om speeltuin 4 worden geplaatst.

 

werk aan de weg

Ook maandag, Tweede Paasdag, zal de aannemer verder werken met de stoepen en de weg.

tot slot

Inmiddels zijn 108 bewoners ingeschreven voor de updates via de mail. Heb jij een buurman of buurvrouw die nog niet op de hoogte is van dit blog... vertel het door! Aanmelden voor meldingen van een nieuw blog? Klik hier

 

Over dit blog

Met dit blog 'Aan het werk in De Laantjes' wil Project De Volgerlanden de (toekomstige) bewoners informeren over de laatste stand van zaken. We reageren op vragen, social media en op berichten uit Fixi. We doen ons best om zo zorgvuldig mogelijk te reageren, maar aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor vragen of opmerkingen over dit blog kun je contact met ons opnemen via telefoon of via Fixi.