Aan het werk in De Laantjes #16

“Update werkzaamheden Openbaar Gebied”

In 2021 is begonnen met het opleveren van woningen in dorpje De Laantjes. In dit blog delen we de antwoorden op de door jullie (veel-)gestelde vragen in het dorpje. Vragen en klachten kun je blijven melden via Fixi.nl. Vandaag lees je blog 16.

Vandaag sturen we een korte update over de speeltuinen 1, 2, 3 en 4.

Van een aantal bewoners hebben we bericht ontvangen, dat ze de termijn van het plaatsen van de speeltuinen lang vinden duren. Daar willen we op in gaan in dit blog.

Net zoals voor andere producten en materialen, is de wachttijd op dit moment voor de speeltoestellen lang. Voor speeltuinen 1 en 2 veel langer dan de leverancier verwachtte. We doen er alles aan om jullie zo goed mogelijk te informeren via dit blog. Op de levering hebben we geen invloed.

Speeltuinen 1 en 2

De toestellen voor deze locaties komen naar verwachting volgende week Nederland binnen en kunnen dan in week 14 geplaatst worden. Omdat de ondergrond na plaatsing moet uitharden, zijn de huidige bouwhekken nog nodig als tijdelijke afzetting, direct na de realisatie. Daarna worden de hekken weggehaald.

Speeltuin 3

Goed nieuws is dat de toestellen voor speeltuin 3 binnen zijn! Morgen wordt begonnen met de voorbereiding en begin volgende week zal verder gewerkt worden aan de Pootstok. Deze speeltuin krijgt toestellen van een andere leverancier dan die van de speeltuinen 1 en 2 en zijn eerder geleverd. Speeltuin 3 wordt dus volgens planning opgeleverd.

Speeltuin 4

De speeltuin vanaf het Zaaivat zal volgens de huidige planning begin juni worden geleverd. Via het blog houden we je op de hoogte.

 

tot slot

Inmiddels zijn 107 bewoners ingeschreven voor de updates via de mail. Heb jij een buurman of buurvrouw die nog niet op de hoogte is van dit blog... vertel het door! Aanmelden voor meldingen van een nieuw blog? Klik hier

 

Over dit blog

Met dit blog 'Aan het werk in De Laantjes' wil Project De Volgerlanden de (toekomstige) bewoners informeren over de laatste stand van zaken. We reageren op vragen, social media en op berichten uit Fixi. We doen ons best om zo zorgvuldig mogelijk te reageren, maar aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor vragen of opmerkingen over dit blog kun je contact met ons opnemen via telefoon of via Fixi.