Jolanda en Guus, blog 8 - De Volgerlanden

De tijdlijn van De Volgerlanden

Jolanda en Guus, blog 8

“Blog 8”

Schreef ik de vorige keer dat het dak was geplaatst, nu een maand later is ons huis uit de steigers!

Uit de steigers!


Het gaat dus behoorlijk hard en we hebben inmiddels een brief gekregen dat we eind maart / begin april de sleutel gaan krijgen (uiteraard afhankelijk van het weer en de nutsbedrijven).
Komende vrijdag hebben we de kijkdag, dus dan kunnen we aan de slag met de rolmaat.
KPS keukens is dan ook aanwezig om de keuken in te meten! Dus, na vrijdag kunnen we dan de keuken definitief gaan bestellen. We hebben maanden geleden natuurlijk alles uitgezocht, omdat de aannemer de tekening voor de keuken wilde hebben, maar toen afgesproken dat we apparatuur etc. later nog konden uitzoeken.

In de afgelopen weken hebben we de vloer beneden uitgezocht en het badmeubel besteld. Met de kinderen zijn we op stap geweest om ideeën op te doen voor hun nieuwe kamers, maar daar hebben we nog geen beslissing over genomen.

In december hebben we Irma Mansveld van MCM Styling & Decoration op bezoek gehad. Wij vonden het een heel leuk gesprek, waarin we hebben aangegeven graag advies te willen hebben over de verlichting beneden, de plaats van de meubels en eventueel de kleuren. Volgende week komt Irma weer om haar tekeningen te laten zien. We zijn benieuwd!

Verschillende huizen van fase 1 zijn vorige week opgeleverd en afgelopen weekend zijn we binnen geweest bij bouwnummer 12. We vonden het hartstikke leuk om rondgeleid te worden en vast een idee te krijgen hoe het er uit gaat zien straks. De bovenverdieping is anders ingedeeld, maar het ziet er allemaal heel mooi uit. Wat vooral opviel waren de hoge plafonds en de hoge deuren. Wij zijn allemaal lang, dus dat komt mooi uit!

Mijn volgende blog zal dit keer niet zo lang op zich laten wachten verwacht ik. Met de komende kijkdag en het bezoek van Irma zal er vast weer iets te schrijven zijn.