Blog 4: Uitnodiging - De Volgerlanden

De tijdlijn van De Volgerlanden

Blog 4: Uitnodiging

“Uitnodiging”

Ooh, kom maar eens kijken…. De uitnodiging van de kijk/meetdag is binnen! De bouwplaats zelf is goed afgesloten, maar omdat de meeste huizen aan de rand worden gebouwd, kun je toch redelijk de voortgang volgen.

Maar nu mogen we eindelijk even echt binnengluren in ons nieuwe huis! Zouden alle kamers zijn zoals verwacht? Hoe zouden de ramen die we uitgekozen hebben er van binnen uitzien? Hoe zouden de openslaande deuren er uitzien in de woonkamer? Zoveel nieuwsgierigheid waar we binnenkort antwoord op krijgen! En wat gaat de bouw toch snel! Als we een paar dagen niet langsgereden zijn is er weer heel wat veranderd.

De begane grond en de tweede verdieping is al voorzien van onze kleur stenen en ze zijn nu bezig de dakpannen te plaatsen. Zo leuk om dit te stap voor stap te zien! Ook gaat ons rijtje woningen eindelijk vorm en kleur krijgen. We zien nu welke kleuren de andere kopers in ons blok gekozen hebben en hoe de samenstelling er nu echt uit ziet. Het is zo leuk gemengd, maar toch één geheel!

Het is grappig om te zien dat iedereen gebruikt heeft gemaakt van vrijwel alle verschillende keuzes die er waren. Er is echt geen één huis gelijk! We hebben te horen gekregen dat ons rijtje huizen opgeleverd gaat worden eind februari/ begin maart. Dat gaat dus opschieten…