De Rietkraag

De Rietkraag bestaat uit negen vrije kavels en liggen verspreid rondom de Zuidkant Het Eiland. De vrije kavels worden afgewisseld met projectmatige twee-onder-een-kapwoningen. 

Meer informatie over de koopwoningen vind je hier op onze website.

De kavelprijzen:

    Exploitatiebijdrage Kavelprijs
(incl BTW en k.k.)
Exploitatiebijdrage
en kavelprijs
Status
Kavel 1 West 941 m2       Verkocht
Kavel 2 520 m2       Verkocht
Kavel 3 646 m2       Verkocht
Kavel 4 625 m2       Verkocht
Kavel 5 493 m2       Verkocht
Kavel 6 451 m2       Verkocht
Kavel 7 384 m2       Verkocht
Kavel 8 386 m2       Verkocht
Kavel 9 Oost 635 m2       Verkocht

 

  • In de Kavelprijs/koopsom is grond incl. btw k.k. begrepen
  • Exploitatiebijdrage: de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht legt alle openbare voorzieningen (zoals de riolering) en wegen, voetpaden, groenvoorzieningen e.d. aan. De gemeente maakt hiervoor kosten die de gemeente vervolgens apart in rekening brengt bij de kopers van de woningen. Nadere informatie kunt u hier vinden.
  • Exploitatiebijdrage en kavelprijs: deze kolom vermeldt het totaal van het bedrag van de Kavelprijs/koopsom grond incl. btw k.k. alsmede het bedrag van de exploitatiebijdrage.

Exploitatiebijdrage
Er is sprake van een grondkosten-component (kavelprijs inclusief btw k.k.) en een exploitatiebijdrage. Met deze exploitatiebijdrage worden de kosten gedekt die gemaakt worden door de gemeente ten behoeve van de ontwikkeling van het plangebied de Volgerlanden-Oost. Hierbij moet vooral  gedacht kan worden aan de inrichting van de openbare ruimte. De uitsplitsing van deze componenten is hieronder aangegeven, alsmede wat dit samen kost. De exploitatiebijdrage betaalt u aan de gemeente.

 

Wil je op de hoogte blijven van informatie rondom de kavelprojecten en/of de ontwikkelingen in De Volgerlanden?  Dan kun je dat hieronder aangeven of, neem contact op met Project De Volgerlanden via 078-770.27.50

 

 

 

Meer weten over het vrije kavel project 'De Rietkraag'?

Heb je een vraag of opmerking over de vrije kavels in plan 'De Rietkraag'? Wil je meer weten over de voortgang en/of verkoop? Vul dan je gegevens in en er wordt door ons of door de makelaar/projectontwikkelaar contact met je opgenomen. Velden met een * zijn verplichte velden.