Vrouwgelenweg - De Volgerlanden
Kavelproject in De Volgerlanden-Oost
Vrouwgelenweg
Projecten
Kavelproject

De Volgerlanden-oost, ontwikkeling Vanaf 2019

Het kavelproject Vrouwgelenweg maakt onderdeel uit van de stedenbouwkundige invulling van De Volgerlanden-Oost. In afwijking van eerdere informatie over dit projecten, zal de ontwikkeling van deze kavels nog even op zich laten wachten. Volgens de huidige planning zullen deze kavels vanaf het voorjaar 2019 op de markt komen.

Project: Zelfbouwkavels
Koopprijzen: afhankelijk van de grootte
Stand van zaken: In voorbereiding

Voorbelasten bouwgronden

De vertraging heeft te maken met het feit dat een integrale aanpak van het gebied, zoals voorbelasten van de bouwgronden, nodig is voor de totale ontwikkelingen in het Noordelijke deel van De Volgerlanden-oost.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over dit kavelproject? Voor alle informatie over De Volgerlanden kun je terecht bij het infopunt De Volgerlanden. Je bent van harte welkom! Je vindt ons in het gemeentehuis van Hendrik-Ido-Ambacht via de zij-ingang bij de parkeerplaats.

Via onze website en sociale media houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen. Ook kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Hierin delen we de laatste stand van zaken in De Volgerlanden en houden we je op de hoogte van de nieuwe projecten en de beschikbare zelfbouwkavels. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Project De Volgerlanden via 078-770 27 50.