Waterhof

Project: 310 rijwoningen, vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, patiowoningen
Soort woningen: Koop en vrije sector huur
Koopprijzen: Variërend qua woningtype
Stand van zaken:

Verkocht


Waterhof is een schitterend nieuw deelplan met ongeveer 310 woningen. Met de realisatie van Waterhof is de voltooiing van de Volgerlanden-West weer een stukje dichterbij gekomen. Wie hier straks woont, profiteert van een comfortabel nieuw huis, maar woont niet in een nieuwbouwwijk. Waterhof sluit namelijk aan bij de bestaande bebouwing van het Westelijk gedeelte in De Volgerlanden.

Project Waterhof bestaat uit een aantal fasen. Fase 6 is in oktober 2016 in verkoop gegaan. Binnenkort start de verkoop van fase 7. In deze fase worden eengezinswoningen, tweekappers en vrijestaande woningen aangeboden. Ook komen er 28 vrije sector huurwoningen beschikbaar vanaf het 1e kwartaal 2017. Huurprijs vanaf € 925,-

Fase 7
 

Type Pioenroos: 8 twee-onder-een-kapwoningen
Dit type wordt gerealiseerd op een ruime kavel. De woning heeft een breedte van 5,7 meter, 4 kamers en een oppervalkte van 157 m2. Type Pioenroos is een fraaie  woning met 2 eigen parkeerplaatsen en een voor-, zij- en achtertuin. Diverse indelings- en uitbreidingsopties zijn mogelijk.
Koopsom vanaf € 389.00,- v.o.n.

Type Lotus: 8 twee-onder-een-kapwoningen
Ook maakt deze populaire twee-onder-een-kapwoning deel uit van fase 7. Deze woningen kenmerken zich door de ruime kavel, grote woning (breedte van 6 meter) en de diverse indelingsmogelijkheden. De woonoppervlakte is vanaf 159 m2. Dit type wordt uitgerust met een standaard vloerverwarming op de begane grond. Diverse uitbreidingsopties zijn mogelijk.
Koopsom vanaf € 374.000,- v.o.n.

Type Valeriaan: 23 grote eengezinswoningen
Deze ruime eengezinswoningen hebben 5 kamers en een woonoppervlakte vanaf 122 m2. Uitbreidingsmogelijkheden zijn aanwezig. Er kan gekozen worden uit een tussenwoning (met of zonder tuitgevel) of een hoekwoning.
Koopsom vanaf € 264.000,- v.o.n.

Type Gentiaan:  17 vrijstaande woningen
Een riant huis op een grote kavel met een rijk gedecoreerde en gedetailleerde gevel, dat zijn de kenmerken van deze vrijstaande woning. Het woonoppervlak is vanaf 168 m2. Standaard vloerverwarming op de begane grond. Diverse uitbreidings- en indelingsmogelijkheden.
Koopsom vanaf € 485.000,- v.o.n.

Fase 6
In deze fase zijn in oktober 2016 10 eengezinswoningen type MorgenWonen op de markt gebracht.
Alle zijn inmiddels onder optie.

Fase 5b
Het gevarieerde woningaanbod heeft als gemene deler de architectuur: modern met karakteristieke kenmerken van de dorpse bouwstijl en de jarendertigarchitectuur. In deze fase zijn twee nieuwe type woningen in verkoop; type Gentiaan (vrijstaand) en type Pioenroos (twee-onder-een-kap). Type Lotus (twee-onder-een-kap) is bij vorige fases ook aangeboden. Alleen type Gentiaan is nog in verkoop.

Type Gentiaan: 5 vrijstaande woningen
Een riant huis op een grote kavel met een rijk gedecoreerde en gedetailleerde gevel, dat zijn de kenmerken van deze vrijstaande woning. Het woonoppervlak is vanaf 168 m2, wooninhoud vanaf 663 m2. Kavels varieren van 321 tot 354 m2. Met complete badkamer. Diverse uitbreidings- en indelingsmogelijkheden.
Koopsom vanaf € 472.500,- v.o.n.

Koopwoningen
Makelaar:
Van Spronsen makelaars
Telefoon: 078 - 681 2566
E-mail: info@vanspronsenmakelaars.nl

Makelaar: BPD
Telefoon: 088 – 712 2816
E-mail: verkoop.zuidwest@bpd.nl

Vrijesector huurwoningen
Makelaar: Verwey Vastgoed
Telefoon: 010 - 266 3323
E-mail: www.verweyvastgoed.nl

Waterhof is een project van BPD, regio Zuid-West