Project de Linden

Project:  6 Twee-onder-een-kapwoningen
Soort woning: Koop
Bedrag:
Samen met de bijdrage aan de gemeente v.a.

€ 433.500,-
Stand van zaken: Alle woningen zijn verkocht. Start bouw volgens planning oktober 2017

Aan de rand van de Volgerlanden, in de reeds bestaande villawijk 'Onder de Linden', heeft een herontwikkeling plaatsgevonden van een drietal vrije kavels naar 6  twee-onder-één-kapwoningen, bekend als project De Linden.

De luxe, de kwaliteit en uitstraling die deze nieuwbouwwijk vormgeeft is geïntegreerd in deze mooie ruime woningen. De bijzondere architectuur sluit hier volledig bij aan. Ook wordt er rekening gehouden met diverse indelingsvarianten.

Deze woningen kenmerken zich door een ongekende ruime inhoud van 675 m³ in de basis, op grote percelen van 334 m² en worden zeer luxueus afgewerkt. 

Dit is een project van de Stemar Groep

De start verkoop van de woningen was op donderdag 6 april 2017.

Makelaar: Van Spronsen makelaars
Telefoon: 078 - 681 2566
E-mail: info@vanspronsenmakelaars.nl

 


Het kopen van een nieuwbouwwoning in de 'herontwikkeling van Onder de Linden' wordt in de Volgerlanden-Oost vastgelegd in een koopovereenkomst en aannemingsovereenkomst. De koopovereenkomst is een overeenkomst voor de koop van de grond en aannemingsovereenkomst is een overeenkomst voor de bouw van de woning. Daarnaast ben je als koper een bijdrage aan de gemeente verschuldigd voor de aanleg van de openbare ruimte. Denk hierbij aan de aanleg van straten, riolering, groen, parkeergelegenheid en waterpartijen met een openbare functie. Deze kosten worden bij het afgeven van de omgevingsvergunning op de kopers van de woningen verhaald. De koopsom van de grond, de aanneemsom van de woning en de bijdrage aan de gemeente vormen met elkaar de totaal door de koper te betalen prijs zoals hierboven genoemd. Kijk voor meer informatie over de bijdrage aan de gemeente op de website van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Hier kun je meer informatie krijgen over de exploitatiebijdrage.