Project De Dijkwachter

In project De Dijkwachter worden vijf eengezinswoningen gerealiseerd die rustig gelegen zijn aan de Onderdijkse Rijweg en een prachtige zonnige tuinligging hebben op het zuiden.

Van oudsher staan hier enkele dijkwoningen in de dijk en vrijstaande woningen aan de overzijde van de straat. De stijl van deze omgeving is romantisch te noemen omdat de meeste woningen een (frans) balkon aan de woning hebben.

Iedere woning is uniek en heeft zijn eigen bijzonderheid; Zo is er een hoekwoning die met de tuin aan het water ligt, de andere hoekwoning heeft standaard een erker aan de zijkant van de woning, één tussenwoning heeft standaard een tuitgevel waardoor er een grotere zolder gecreëerd wordt en ook de kleurstelling van het metselwerk is opgedeeld in twee kleuren om de speelsheid in de rij erin te houden, maar ook om het plan te integreren in de al bestaande woningen in de directe omgeving.

De start verkoop van dit project vindt plaats op 26 april aanstaande bij van Spronsen Makelaars aan de Schoof 8 van 18.30 uur tot 20.00 uur.

Aan deze afbeelding zijn geen rechten ontlenen. Het toont slechts de gevelimpressie van de woningen, niet het beeld van het openbaar gebied.