DE SCHOLEKSTER

Project: Twee-onder-een-kapwoningen
Soort woning: Koop
 
 
Stand van zaken: Alle woningen zijn verkocht. De bouw is gestart.

 

Op een unieke locatie in de Volgerlanden-Oost, worden er aan het water mooie, luxe, ruime 2/1 Kapwoningen gerealiseerd. Bijzonder aan deze locatie is dat iedere 2/1Kapwoning word afgewisseld met een vrijstaande woning. De ligging met de tuinen aan het water maakt het plaatje compleet.

De woningen kenmerken zich enerzijds door een moderne zwart-wit architectuur en anderzijds is er een keuze uit een traditionele 2/1 kapwoning voorzien van oranje kleurig metselwerk. Kwaliteit staat bij deze woningen voorop! De woningen hebben een ongekende ruime inhoud vanaf 675 m³ in de basis, op grote percelen vanaf  314 m² en worden zeer luxe afgewerkt.
  

Het kopen van een nieuwbouwwoning in 'Rietkraag: de scholekster' wordt in de Volgerlanden-Oost vastgelegd in een koopovereenkomst en aannemingsovereenkomst. De koopovereenkomst is een overeenkomst voor de koop van de grond en aannemingsovereenkomst is een overeenkomst voor de bouw van de woning. Daarnaast ben je als koper een bijdrage aan de gemeente verschuldigd voor de aanleg van de openbare ruimte. Denk hierbij aan de aanleg van straten, riolering, groen, parkeergelegenheid en waterpartijen met een openbare functie. Deze kosten worden bij het afgeven van de omgevingsvergunning op de kopers van de woningen verhaald. De koopsom van de grond, de aanneemsom van de woning en de bijdrage aan de gemeente vormen met elkaar de totaal door de koper te betalen prijs zoals hierboven genoemd. Kijk voor meer informatie over de bijdrage aan de gemeente op de website van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Hier kun je meer informatie krijgen over de exploitatiebijdrage.