Kom ook naar de Woondag!
 

Zaterdag 17 mei 12.00 - 15.00 uur

De Volgerlanden biedt woningen voor ieder wat wils. Deelplannen met elk een eigen sfeer zorgen voor een aangename woonbeleving voor jong en oud. Er zijn jaren 30-woningen, moderne designwoningen, intieme hofjes, pleinen en een heus kasteel. Ook dit jaar start een aantal nieuwe projecten met verschillend woningaanbod. We laten je tijdens de Woon(genieten)dag op 17 mei graag de mogelijkheden zien van het wonen in De Volgerlanden!

Wat is de Woon(genieten)dag?
Tijdens de Woon(genieten)dag is van alles te zien en te doen. Laat je uitgebreid informeren over de mogelijkheden van het wonen in De Volgerlanden. Je kunt in gesprek met Project De Volgerlanden en ontmoet de ontwikkelaars van projecten voor woningen en kavels. Ook krijg je informatie over de financiering van nieuwbouwprojecten en er is een tuinarchitect aanwezig!

Wie ontmoet je?
De ontwikkelaars van de beschikbare projecten laten je zien welke huizen worden gerealiseerd. Het gaat om projecten van de volgende ontwikkelaars: Ballast Nedam, Bot & Van der Ham/Brummelhuis, Bouwfonds Ontwikkeling, Kroon & De Koning/Volkerwessels, Van Pelt Ontwikkelt, Buitenhuis Villabouw en Project De Volgerlanden. Ook zijn de makelaars Van Spronsen en Wisse aanwezig.

Kom dus op 17 mei a.s. langs en ontdek interessante nieuwbouwprojecten in De Volgerlanden. Wedden dat jouw droomwoning hier tussen zit?

Ook welkom als je al in De Volgerlanden woont!
Natuurlijk zijn ook de huidige bewoners van De Volgerlanden welkom tijdens de Woon(genieten)dag! Kinderen kunnen meedoen met speelactiviteiten op het voetbalveldje achter de Sophiahal én we krijgen bezoek van vrolijke dieren! Er is een stormbaan en ook worden de twee speelplekken en de ecologische zone in het Sophiapark officieel geopend door de wethouder.

Bouw je eigen droomwoning
In het oosten van nieuwbouwwijk De Volgerlanden, ligt het erf ‘Onder de Linden’, waar nog een aantal kavels te koop zijn in diverse groottes en prijsklassen. Op dit moment bouwen verschillende kavelkopers er hun eigen droomwoning. In sommige villa's wordt zelfs al gewoond! De sfeer van het erf is dus nu al te proeven. ‘Onder de Linden’ is het eerste erf dat in ontwikkeling is en maakt deel uit van een gebied in De Volgerlanden-Oost waar meerdere erven komen met vrije kavels. Kijk voor meer informatie op www.devolgerlanden.nl

Samenwerkende partijen: