devolgerlanden.nl  |  contact
De Volgerlanden Kavels Twitter Facebook Flickr YouTube
De Volgerlanden nieuwsbrief
 

8 februari Kavelmarkt met informatie voor jouw droomhuis

 

Stel je eens voor... jouw eigen woning, precies zoals je hem voor ogen hebt, op een van de mooiste plekjes tussen stad en natuur. Te mooi om waar te zijn? Niet in De Volgerlanden! We nodigen je uit voor de Kavelmarkt op 8 februari, waar je de mogelijkheden kunt zien voor jouw droomhuis.

De Volgerlanden
Locatie Kavelmarkt

KAVELS IN DE VOLGERLANDEN

In het oosten van de wijk De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht, ligt het erf ‘Onder de Linden’. Op dit erf is het mogelijk een eigen huis te bouwen op kavels van verschillende grootte. In totaal gaat het om 45 vrije bouwkavels voor de bouw van woningen door particulieren. Inmiddels is een aantal woningen opgeleverd en wonen de eerste bewoners in hun nieuwe huis. Er zijn nog 14 kavels beschikbaar voor vrije verkoop. Kijk voor het actuele overzicht op de interactieve kavelkaart.

De Volgerlanden
Kavel compleet

KAVEL COMPLEET

Er zijn verschillende mogelijkheden voor jouw droomhuis in De Volgerlanden. Een daarvan is Kavel Compleet: Samen met Buitenhuis Villabouw of Brummelhuis en Bot & van der Ham kun je je eigen onder architectuur ontworpen droomhuis in het vrijekavelproject 'Onder de Linden’ laten bouwen. Compleet van grond tot sleutel!

Wil je meer informatie? Kom dan naar de Kavelmarkt, of naar de contactpagina en vul het contactformulier in. Wij zorgen ervoor dat je bij de juiste partij terecht komt.

De Volgerlanden
Locatie Kavelmarkt

Win een echte Perenboom!

Boudewijn Hoveniers stelt een perenboom ter beschikking voor de bezoeker die de juiste lengte van het Perenlaantje weet te raden. Dat kan door ter plekke een formulier in te vullen en in te leveren.

Op de kavelmarkt verzorgd Boudewijn Hoveniers ook de fraaie groenaankleding. Zij zijn aanwezig met eigen informatie en hebben voor kopers van een kavel een aardige waardecheque. Ook heeft Boudewijn Hoveniers een 'Onder de Linden' actie: drie typen erfafscheidingen. Indien er een tuin-op-maat in 'Onder de Linden' opdracht wordt geplaatst, stelt Boudewijn Hoveniers een waardecheque te beschikking van maar liefst € 250,-

De Volgerlanden

KAVELMARKT

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een kavel in De Volgerlanden? Kom dan op 8 februari tussen 12:00 en 14:00 naar de Kavelmarkt en laat je verrassen door het actuele kavelaanbod van deze groene, kwalitatief hoogwaardige wijk. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden voor jouw droomhuis. Ga je bijvoorbeeld voor ‘Kavel compleet’, of regel je het liever allemaal zelf? Op de kavelmarkt vind je alle informatie over de uitgebreide mogelijkheden in 'Onder de Linden'. Wil je nu al meer informatie over kavels in De Volgerlanden? Kijk dan op onze website.

De Volgerlanden
Locatie Kavelmarkt

LOCATIE KAVELMARKT

Om de kavelmarkt op de locatie 'Onder de Linden' te bereiken, neem de toegangsweg bij het kruispunt Vrouwgelenweg/Zilverreiger. De kavelmarkt is om de hoek, op Rietzanger. Het erf 'Onder de Linden' ligt tegenover Vrouwgelenweg 61 in Hendrik-Ido-Ambacht.

De Volgerlanden

MEER INFORMATIE EN CONTACT

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de wijk? Neem gerust contact met ons op of vul het contactformulier op onze website in. Langskomen kan natuurlijk ook. Voor een bezoek aan het Infopunt van De Volgerlanden ben je van harte welkom op het gemeentehuis van Hendrik-Ido-Ambacht, Weteringsingel 1 in Hendrik-Ido-Ambacht.

De Volgerlanden

Partners


Buitenhuis Villabouw