devolgerlanden.nl  |  contact
Twitter Facebook Flickr YouTube
De Volgerlanden nieuwsbrief
 

Het is eind december en de kerstdagen staan voor de deur. Voor De Volgerlanden reden om terug te kijken. En waarop kijken we terug? Dat lees je onder andere in deze laatste nieuwsbrief van 2013.

De Volgerlanden

De VolgerlandenTERUGBLIK

Het vertrouwen in wonen in De Volgerlanden is toegenomen. Zo bleek de wijk in 2013 het best verkopende project binnen de Drechtsteden. Van vrijwel alle projecten die in verkoop zijn gegaan, zijn de woningen verkocht of is er veel belangstelling.

Zo is in 2013 gebouwd aan de Laan van Welhorst, project Voorn, Orchicultura bij de Krommeweg, Parc bij het Sophiapark en tot slot is ook Sophiastaete opgeleverd. Verder zijn er nieuwe wegen en bushaltes aangelegd en wordt volop gebruikt gemaakt van de nieuwe speeltuinen in het Sophiapark.

De Volgerlanden

jouw eigen droomhuis?

Veel is mogelijk in De Volgerlanden. We werken voor de vrije kavels specifiek samen met onder andere Brummelhuis, Bot & van der Ham en Buitenhuis.

Kavels
In het oosten van nieuwbouwwijk De Volgerlanden, ligt het erf ‘Onder de Linden’. Op dit erf is het mogelijk een eigen huis te bouwen op kavels van verschillende grootte. In totaal gaat het om 45 vrije bouwkavels voor de bouw van woningen door particulieren. ‘Onder de Linden’ is het eerste erf dat in ontwikkeling is en maakt deel uit van ‘De Heerlijke Erven’, een groot gebied in De Volgerlanden-Oost waar acht erven komen met vrije kavels. Inmiddels zijn 13 kavels verkocht en 12 staan er in optie. Wil je weten welke? Kijk dan op de kavelkaart.

Kavel compleet
Er zijn verschillende mogelijkheden voor jouw droomhuis in De Volgerlanden. Een daarvan is ‘Kavel compleet’. Samen met Buitenhuis Villabouw of Brummelhuis en Bot & van der Ham kun je je eigen onder architectuur ontworpen droomhuis in het vrijekavelproject ‘Onder de Linden’ laten bouwen. Compleet van grond tot sleutel! Vooraf wordt samen met jou de all-in prijs van je droomhuis, inclusief bouwkavel, besproken. Zo weet je exact waar je aan toe bent, zonder onaangename verrassingen achteraf. Je kunt dus zelf bepalen of je de woonkamer aan de voorzijde wilt of aan de achterzijde. Een prachtige erker, een bijkeuken of een extra (slaap)kamer op zolder.

Wil je meer informatie? Ga naar de contactpagina en vul het contactformulier in. Wij zorgen ervoor dat jouw aanvraag bij de juiste partij terecht komt.

De Volgerlanden

De Volgerlanden

Projecten

Ook in 2014 start een aantal nieuwe projecten met verschillende woningen. Bent u nieuwschierig? Kijk dan op de website of kom eens langs op het Infopunt op het gemeentehuis!

De Volgerlanden

De Volgerlanden
De Volgerlanden

EN OOK WAS ER in 2013…

…de opening van de nieuwe brug in het Sophiapark, waarbij bewoners de naam mochten verzinnen, vond het wooncafé plaats, opende wethouder Stoop het Sophiapark officieel, zorgde een Indian Summer actie voor de mooiste herfstfoto in de wijk, kon je met de slee van de heuvels in het Sophiapark, kregen we een ijssalon in het winkelcentrum, opende Sophiastaete haar deuren waarbij het groot feest was, kwam Sinterklaas op bezoek, kregen we als De Volgerlanden de 1.000e ‘like’ voor de Facebookpagina, wonnen drie mensen daarom een mooie prijs van drie winkeliers en tot slot was bij Hoogambacht de tweede editie van de Winterfair met gezellige kraampjes en goede optredens. Een mooi jaar dus!

De Volgerlanden

MEER INFORMATIE EN CONTACT

Heb je interesse in een woning of vrije kavel in De Volgerlanden? Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de wijk? Neem gerust contact met ons op of vul het contactformulier op onze website in. Langskomen kan natuurlijk ook. Voor een bezoek aan het Infopunt van De Volgerlanden ben je van harte welkom op het gemeentehuis van Hendrik-Ido-Ambacht, Weteringsingel 1 in Hendrik-Ido-Ambacht.

De medewerkers van Project De Volgerlanden wensen iedereen mooie dagen toe en een heel gelukkig 2014!


Partners


Buitenhuis Villabouw