Kom ook naar de Woondag!
 

Droom je van een nieuwe, eigen woning in een veelzijdige wijk waar je kunt genieten van groen en natuur? Dan is De Volgerlanden dé plek bij uitstek om je woondromen waar te maken! Tijdens het Wooncafé op 9 oktober a.s. vertellen we je er alles over!

Het Wooncafé is een gezellige woonmarkt in Sophiastaete, waar je kennis kunt maken met wonen en leven in De Volgerlanden. Kom ook langs en laat je verrassen door het actuele woningaanbod van deze groene, kwalitatief hoogwaardige wijk. Bezoek de infostands en laat je informeren door de aanwezige partijen. Het Wooncafé wordt gehouden op woensdag 9 oktober a.s. tussen 19.00 en 21.00 uur. Locatie: Sophiastaete, Druivengaarde 19, 3344 PK Hendrik-Ido-Ambacht. Graag tot dan!

Verrassend woningaanbod
Verrassend woningaanbod Onder het motto ‘Dromen wordt wonen’ biedt De Volgerlanden een veelzijdig woningaanbod, met voor ieder wat wils. Wat dacht je van een eengezinswoning aan de Laan van Welhorst, rustig gelegen aan of nabij het water? Of een van de ruime hoek- en tussenwoningen in de Drechtgaarde, met diverse indelings- en uitbreidingsmogelijkheden? Op de hoek van de Laan van Welhorst en Baars staat nog een andere, bijzondere ontwikkeling gepland. Hier komen tien patio-/waterbungalows, waarbij je als toekomstige bewoner meebepaalt over de grootte en de indeling! Woon je liever in een appartement of juist vrijstaand? Laat je dan eens informeren over project Parc, met luxe appartementen, of project Voorn, met vrijstaande woningen en volop mogelijkheden voor je eigen inbreng. Wil je meer weten over het verrassende woningaanbod in De Volgerlanden? Tijdens het Wooncafé kun je je uitgebreid laten informeren. Voor algemene informatie kun je alvast terecht op www.devolgerlanden.nl, onder het kopje ‘woningaanbod’.

Verrassend woningaanbod

Vrije kavels, vrije keuze
Naast een gevarieerd woningaanbod biedt De Volgerlanden ook ruimte aan eigen bouwgrond. Bijvoorbeeld in het project ‘Onder de Linden’ ten oosten van de Vrouwgelenweg, met in totaal 45 kavels van 435 tot bijna 1.500 m2! Deze kavels zijn per direct beschikbaar, de eerste zijn nu zelfs al bebouwd. De ervaringen van de eerste kopers kun je lezen op de homepage van www.devolgerlanden.nl. Voor geïnteresseerden is het bovendien goed om te weten dat per eind september enkele stedenbouwkundige randvoorwaarden voor het project 'Onder de Linden' zijn verruimd. Dit kan betekenen dat een voorkeur voor een bepaalde gevelkleur of kapvorm nu wel mogelijk is. Heb je interesse in een vrije kavel of vragen over de mogelijkheden? Kom dan naar het Wooncafé en laat je informeren. Daar kun je je meteen opgeven voor het kavelatelier: een informatieve avond over de vrije kavels waarbij je met verschillende deskundigen in gesprek kunt treden.

Meer informatie en contact
Heb je interesse in een woning of vrije kavel in De Volgerlanden? Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de wijk? Neem gerust contact met ons op of vul het contactformulier op onze website in. Langskomen kan natuurlijk ook. Voor een bezoek aan het Infopunt van De Volgerlanden ben je van harte welkom op het gemeentehuis van Hendrik-Ido-Ambacht, Weteringsingel 1 in Hendrik-Ido-Ambacht.

Graag tot ziens!

Locatie: Druivengaarde 19, 3344 PK Hendrik-Ido-Ambacht


Facebook

Twitter

Partners