devolgerlanden.nl  |  contact
Twitter Facebook Flickr YouTube Hyves
De Volgerlanden

Het is zomer in De Volgerlanden! Voor de één betekent dit heerlijk vertoeven in het Sophiapark of een van de nabijgelegen recreatiegebieden. Anderen maken hun droomwoning waar, in een van de vele projecten die momenteel in de wijk gerealiseerd worden. In deze nieuwsbrief kun je lezen om welke projecten het zoal gaat, en welke mogelijkheden er zijn. Ook voor starters! Heb je interesse in een vrije kavel? Vraag dan de droombox aan, vol nuttige informatie en zonnige gadgets. Wij wensen je nog een prettige zomer!

De Volgerlanden
De Volgerlanden

Starter? Vraag de starterslening aan!

Ben je starter en heb je je droomwoning gevonden in De Volgerlanden-West? Maar heb je niet voldoende financiële middelen om deze woning te kopen? Vraag dan de ‘Starterslening Hendrik-Ido-Ambacht 2013’ aan! Deze lening overbrugt het verschil tussen de aankoopsom van de woning en het bedrag dat je maximaal kunt lenen volgens de normen van de Nationale Hypotheek Garantie. Om voor de starterslening in aanmerking te komen, dien je aan een aantal voorwaarden te voldoen.

Het aanvraagformulier is af te halen bij het Infopunt De Volgerlanden, Weteringsingel 1 in Hendrik-Ido-Ambacht.

De Volgerlanden

Vraag de droombox aan!

Droom je van een vrije kavel in een fraaie, groene wijk? Een woning waarvan je zelf de indeling kan bepalen en er precies uitziet zoals je voor ogen hebt? Dan hebben we goed nieuws voor je: in het erf ‘Onder de Linden’ zijn tientallen vrije kavels bouwrijp gemaakt en per direct leverbaar! Wil je hier meer over weten? Vraag dan de unieke droombox aan. In dit zomerse pakket vind je zonnige artikelen en handige informatie, waarmee je alvast kunt wegmijmeren over je droomwoning in ‘Onder de Linden’. Je kunt de droombox online bestellen of afhalen bij het Infopunt De Volgerlanden, Weteringsingel 1, Hendrik-I do-Ambacht.

De Volgerlanden in winterse sferen
De Volgerlanden

Vrije kavels ‘Onder de Linden’ per direct beschikbaar!

Onder het motto ‘dromen wordt wonen’ zijn de eerste kavels in het erf ‘Onder de Linden’ gereed voor bebouwing en per direct beschikbaar! Sterker nog, de eerste kavels worden nu al bebouwd en dit jaar nog opgeleverd! ‘Onder de Linden’ biedt ruimte aan 45 kavels, met oppervlakten variërend van 435m2 tot 1.474m2. De kosten bedragen vanaf € 234.000 KK. Benieuwd naar het beschikbare aanbod? Klik hier voor het kavel- en kostenoverzicht.

Heb je interesse in een kavel, kom dan eens praten met medewerkers van Project De Volgerlanden. In een oriënterend gesprek kunnen wij je uitgebreid en persoonlijk van dienst zijn.

De Volgerlanden

Bouw project Voorn gestart!

Op 14 mei 2013 vond de start bouw plaats van Plan Voorn, een fraai nieuw woonplan met 23 eengezinswoningen en zes vrijstaande huizen. Samen met een enthousiaste koper sloeg projectontwikkelaar Bot & Van der Ham de eerste paal van het project. Naar verwachting worden de eerste woningen in het eerste / tweede kwartaal van 2014 opgeleverd. Heb je interesse in project Voorn? Er zijn nog enkele ruime eengezinswoningen en vrij indeelbare vrijstaande woningen beschikbaar. Klik hier voor meer informatie of volg de blog van kopers Jolanda en Guus.

De Volgerlanden
De Volgerlanden

Tien unieke patio-/waterbungalows

‘Ontwerp samen met de ontwikkelaar, architect, gemeente en toekomstige buren je eigen huis en woonomgeving.’ Onder dit motto realiseert A.B. van Pelt Projektontwikkeling b.v. in samenwerking met potentiële kopers tien patio-/waterbungalows. Deze woningen worden gebouwd ten zuidwesten van de Vrouwgelenweg, op de hoek van de Laan van Welhorst en Baars. Ontwerp, duurzaamheid, veiligheid, groen en water staan in dit project centraal. De toekomstige bewoners bepalen voor een groot deel zelf de grootte en de indeling van hun nieuwe woning. De planning is om in het derde kwartaal van 2014 te starten met de bouw. De oplevering zal dan in de tweede helft van 2015 kunnen plaatsvinden. Meer weten over dit project? Klik dan hier

Inmiddels hebben de eerste informatieavonden voor geïnteresseerden met succes plaatsgevonden. Eind augustus begin september zal het vervolgoverleg met hen plaatsvinden. Wil je hier, geheel vrijblijvend, ook aan deelnemen? Dan is dat nu nog mogelijk. Nieuwe belangstellenden, die ook hun eigen stempel op hun toekomstige woning willen drukken, kunnen informatie opvragen bij A.B. van Pelt Projektontwikkeling b.v.  via info@vanpeltontwikkelt.nl.

De Volgerlanden

Succesvolle verkoop Laan van Welhorst fase 2

De start verkoop van de tweede fase van Laan van Welhorst is met veel enthousiasme ontvangen. Tijdens deze bijeenkomst, gehouden op 22 mei jl., konden de bezoekers zich uitgebreid laten informeren over de 23 eengezinswoningen van het type Linde en Berk. Woningtype Linde, met 90 m2 woonoppervlakte een ideale starterswoning, heeft o.a. een tuingerichte woonkamer, twee slaapkamers en een zolderetage. Woningtype Berk heeft een woonoppervlakte vanaf 113 m2 en is daarmee ruim genoeg voor een groter gezin. Dit type heeft een royale woonkamer, drie slaapkamers en een grote zolderetage. De 23 starterswoningen van de eerste fase zijn inmiddels allemaal verkocht. De bouw hiervan is op 24 juni jl. gestart.

De Volgerlanden

Meer informatie en contact

Heb je interesse in een woning of vrije kavel in De Volgerlanden? Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de wijk? Neem gerust contact met ons op of vul het contactformulier op onze website in. Langskomen kan natuurlijk ook. Voor een bezoek aan het Infopunt van De Volgerlanden ben je van harte welkom op het gemeentehuis van Hendrik-Ido-Ambacht, Weteringsingel 1 in Hendrik-Ido-Ambacht. Graag tot ziens!

Events en activiteiten

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Project De Volgerlanden. Het laatste nieuws kunt u ook lezen op onze website www.devolgerlanden.nl.