Kom ook naar de Woondag!
 

Zaterdag 13 april 10.00 - 17.00 uur

U heeft zich eerder aangemeld als belangstellende voor een kavel in het gebied ‘Onder de Linden’ of een kavel in een latere fase in De Volgerlanden. Droomt u nog steeds van een eigen plek in een groen, kwalitatief hoogwaardig woongebied? Kom dan op 13 april naar de Woondag in De Volgerlanden en laat u verrassen door het veelzijdige kavelaanbod en de sfeervolle omgeving!

Tijdens de Woondag kunt u zich uitgebreid laten informeren over het kopen van een kavel, en alles wat daarbij komt kijken. Ook kunt u inspiratie opdoen in het Architectencafé en alles te weten komen over groen en duurzaam wonen: Zonnepanelen Installatie Bedrijf Stravers en vereniging Drechtse Stromen vertellen je graag over het streven naar een energieneutrale Drechtsteden in 2030! Door uw huis maximaal energie neutraal te maken of door gezamenlijk energie op te wekken kunnen kosten worden bespaard.

Inmiddels begint het gebied ‘Onder de Linden’ steeds meer te leven. De eerste kavels zijn verkocht, de ontwerpen van de woningen zijn gereed en de bouwwerkzaamheden zijn in volle gang. Tijdens de Woondag kunt u zelf ervaren hoe deze pioniers hun woondromen waarmaken. Bovendien zijn er nog talloze andere leuke activiteiten, ook voor kinderen!

Hoogtepunt van de Woondag is de officiële opening van het Sophiapark, met de onthulling van de nieuwe naam van de brug. Natuurlijk zijn er ook talloze leuke kinderactiviteiten!

Graag tot ziens!

Locatie: Sophiapromenade 9, 3344 PL Hendrik-Ido-Ambacht

Programma 13 april

Facebook

Twitter

Partners


Samenwerkende partijen