devolgerlanden.nl  |  contact
Twitter Facebook
 

De Volgerlanden nieuwsbrief

De Volgerlanden nieuwsbrief

Kom naar de start verkoop MyOwnHome-Volgerlanden op 31 oktober a.s.

Jouw woonwensen staan centraal bij MyOwnHome-Volgelanden. Het project MyOwnHome-Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht bestaat uit 32 betaalbare koopwoningen welke gemakkelijke online samen zijn te stellen. Alle woningen zijn voorzien van een ruime tuin.

De Volgerlanden nieuwsbrief

 

Woonconfigurator

Door middel van een woonconfigurator kun je zelf één van de 20 rijwoningen of 12 twee-onder-een-kap woningen samenstellen. Je bepaalt zelf de kleur van het metselwerk, de dakvorm, de gevelindeling en uiteraard ook je eigen plattegrondindeling. Bovendien zijn er tal van bouwkundige opties te kiezen, zoals een uitbouw, frans balkon, erker, dakraam, dakkapel en nog veel meer!

 

 

Zelf ontwerpen

MyOwnHome is het betaalbare zelfbouw platform dat voor u de deur opent naar het ontwerpen van uw eigen woning passend binnen uw budget. Met de online woningconfigurator kunt u eenvoudig uw woonwensen vertalen in een woningontwerp. Zo kunt u in een aantal stappen komen tot een volwaardig zelf ontworpen woning, waarbij de kosten van uw gemaakte keuzes direct inzichtelijk worden.

Start verkoop op 31 oktober

Ben je geïnteresseerd? Kom dan naar de start verkoop op 31 oktober a.s. bij Van Spronsen Makelaars in Hendrik-Ido-Ambacht (De Schoof 8). Dit evenement begint om 11.00 uur.

Zaterdag 31 oktober vanaf 11.00 uur tot 14.00 uur
Locatie: De Schoof 8 (kantoor Van Spronsen Makelaars)

Tot dan!
Verkoopteam MyOwnHome-Volgerlanden

De Volgerlanden

 

De Volgerlanden nieuwsbrief

 

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hebt aangegeven De Volgerlanden nieuwsbrief te willen ontvangen. Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier.