devolgerlanden.nl  |  contact
Twitter Facebook
 

De Volgerlanden nieuwsbrief


Start verkoop 'De Plevieren’ a.s. vrijdag 16 oktober, eengezinswoningen vanaf € 210.000 v.o.n.

De Plevieren ligt in De Watervogels, een prachtige groene wijk aan de oostkant van De Volgerlanden. Ook al is de wijk nieuw, alle voorzieningen om comfortabel te wonen zijn aanwezig. Winkels, recreatie en sport is op loop- of fietsafstand. Je kunt direct gebruik maken van scholen, zorg en openbaar vervoer. De A15 en A16 zijn makkelijk te bereiken. Kinderen hebben alle ruimte om veilig te spelen door de autoluwe opzet van de buurt.

De woningen in De Plevieren voldoen aan alle moderne eisen voor duurzaam wonen. En toch betaalbaar. Door efficiënt om te gaan met materialen, bouw- en energiezuinige toepassingen zijn de woningen zo duurzaam mogelijk ontwikkeld. Een ruime luxe woning met standaard hoogwaardige afwerking en diverse extra’s. Vele optiemogelijkheden waarmee je de woning helemaal kunt aanpassen aan je specifieke woonwensen. 

De Volgerlanden nieuwsbrief

 

Start verkoop

Vrijdag 16 oktober a.s. Tussen 16:00 en 18:00 uur in de Sophiahal, Sophiapromenade 9 in Hendrik-Ido-Ambacht. Laat je informeren door de makelaar en bemachtig een verkoopbrochure. Tot dan?

 

De Volgerlanden nieuwsbrief

 

Veel inclusief

Standaard wordt de woning opgeleverd met luxe sanitair, tegelwerk en designradiator. Op de begane grond is er vloerverwarming. In de keuken kun je zelf aangeven waar je de standaard aansluitpunten wilt hebben. Deze worden dan gratis verplaatst. Kies je voor een rijwoning, dan is deze standaard voorzien van zonnepanelen en een dakraam. De onderzijde van de dakkap op zolder wordt voorzien van een witte afwerking. De woningen en het stedenbouwkundig plan zijn ontworpen door van Van Wilsum Van Loon Architecten.

De Plevieren is een gevarieerde wijk met een eigen karakter en fraaie stedenbouwkundige accenten. De woningen in De Plevieren bestaan uit 25 rijwoningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen. Beide typen kennen een speelse opzet door kleine blokken en afwisseling in kapvormen en dakkapellen. Deze woningen worden gebouwd volgens het unieke concept van iQwoning®. Dit garandeert een hoge bouwkwaliteit, snel bouwproces en een duurzame manier van bouwen. Dit betekent vooral een prachtige woning voor een zeer aantrekkelijke prijs en lage energiekosten.

De Volgerlanden

 

De Volgerlanden

 

De Volgerlanden nieuwsbrief

 

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hebt aangegeven De Volgerlanden nieuwsbrief te willen ontvangen. Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier.