devolgerlanden.nl  |  contact
Twitter Facebook
 

Vanaf 1 oktober in verkoop:
Zomertaling - Gebied Watervogels

Eind dit jaar wordt gestart met de bouw van de eerste woningen in weer een nieuw gebied binnen Project De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht. Dit gebied heet ‘De Watervogels’. Op deze locatie, tussen de kavels van ‘Onder de Linden’ en de Onderdijkse rijweg, bouwen de verschillende samenwerkende partners diverse typen woningen. Voor u biedt dit gebied vele interessante mogelijkheden. In een drietal fases wordt Watervogels ontwikkeld. In de eerste fase start Trivire met de verkoop en bouw van het eerste project: Zomertaling. Wilt u meer weten over de komende ontwikkelingen in Watervogels kijk dan op onze website: www.devolgerlanden.nl

De koopwoningen

De koopwoningen in Zomertaling hebben drie woonlagen en een achtertuin met berging. De achtertuin is ruim tien meter diep op het zuiden. De woningen zijn 5.40 meter breed, ruim 10 meter diep en hebben een woonoppervlakte van 125 m2.

De Volgerlanden nieuwsbrief

Energie-neutraal

De woningen worden ‘energie-neutraal’ gebouwd. Door goede isolatie,  zonnepanelen op het dak en een installatie met een warmtepomp en warmte-koude-opslag zijn de woningen zeer energiezuinig. Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee van de toekomstige bewoner.

De prijzen variëren van € 225.000,- tot € 239.000,- v.o.n.

Meer informatie

Heeft u interesse in een woning in Zomertaling?  U vindt meer informatie op de website. U kunt ook contact opnemen met verkopend makelaar Wisse Makelaardij via telefoonnummer 078 684 02 92.

De Volgerlanden nieuwsbrief  
  • Totale vloeroppervlakte 125 m2
  • 3 slaapkamers + de mogelijkheid voor een extra slaapkamer op zolderverdieping
  • Ruime tuin met berging
  • Zeer energiezuinige woningen door zonnepanelen en warmtepompsysteem
  • Prijzen vanaf € 225.000,-

www.zomertalingvolgerlanden.nl


De Volgerlanden nieuwsbrief

De Volgerlanden

 

De Volgerlanden nieuwsbrief

 

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hebt aangegeven De Volgerlanden nieuwsbrief te willen ontvangen. Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier.