devolgerlanden.nl  |  contact
De Volgerlanden Kavels Twitter Facebook
De Volgerlanden nieuwsbrief
 

Project De Volgerlanden start op vrijdag 3 juli 2015 met de verkoop van twee nieuwe kavels van project Voorn. Het gaat om de kavelnummers 27 en 28. De kavels liggen aan de rand van de kleinschalige buurt Voorn, in het Zuidwesten van De Volgerlanden en zijn direct gelegen aan de idyllische Vrouwgelenweg. De kavels hebben een achtertuin op het zuiden en sluiten direct aan de bestaande bebouwing aan de Vrouwgelenweg.

Om aansluiting te vinden bij de bestaande bebouwing worden hier stedenbouwkundige randvoorwaarden gesteld aan het materiaal (baksteen en dakpannen) en toepassing van een kap.

Kavel 27 – ongeveer 370 m2 - € 205.000 (incl. btw)

Kavel 28 – ongeveer 350 m2 - € 192.500 (incl. btw)

De uitgifte vindt plaats op vrijdag 3 juli 2015 van 09.00 – 12.00 uur, bij het Infopunt De Volgerlanden, Weteringsingel 1 (zij-ingang bij parkeerplaats), Hendrik-Ido-Ambacht. Er wordt gewerkt met het principe 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Project De Volgerlanden.
Telefoon 078-7702750 of mail naar: devolgerlanden@h-i-ambacht.nl.

 

De Volgerlanden nieuwsbrief

De Volgerlanden

 

De Volgerlanden nieuwsbrief

 

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hebt aangegeven De Volgerlanden nieuwsbrief te willen ontvangen. Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier.