devolgerlanden.nl  |  contact

Twitter Facebook
De Volgerlanden nieuwsbrief
 

Zaterdag 18 april van 12.00 tot 15.00 uur

In De Volgerlanden kun je wonen zoals jij dat wilt. Zoek je een eengezinswoning, een twee-onder-een-kap, appartement of seniorenwoning? Op dit moment kun je in de wijk kiezen uit verschillende projecten.
Zaterdag 18 april vertellen we je tijdens de Woon(genieten)dag graag wat de mogelijkheden zijn om te wonen in deze mooie en levendige wijk. Waar? In de Sophiahal (Sophiapromenade 9 in Hendrik-Ido-Ambacht).

Wat is de Woon(genieten)dag?

Tijdens de Woon(genieten)dag is van alles te zien en te doen. Laat je uitgebreid informeren over de mogelijkheden van het wonen in De Volgerlanden. Je kunt in gesprek met Project De Volgerlanden en ontmoet de ontwikkelaars van projecten.

Welke projecten zie je?

Op de Woon(genieten)dag kun je o.a. informatie krijgen over de volgende projecten:

•  

Barbeel – 10 water- en patiowoningen. Klik hier

Waterhof – ongeveer 310 woningen. Klik hier
UNIEK! Alleen tijdens de Woon(genieten)dag 2015 kan je d.m.v. een 3-D bril (Samsung Gear VR bril ) de vrijstaande woning Lobelia in project Waterhof bekijken. Wij geven je een 3-D beleving van het interieur en exterieur van deze woning. Echt heel mooi en realistisch!

My Own Home – 32 woningen. Klik hier

Palissade – 55 panorama-appartementen aan het Sophiapark. Klik hier

Onder de Perenboom 4 tweelaagse twee-onder-een-kapwoningen, 4 drielaagse twee-onder-een-kapwoningen en één vrijekavel van ca. 1.450 m2 - Klik hier

Vrije Kavels Onder de Linden – nog 5 kavels beschikbaar en diverse nieuwe kavels in ontwikkeling. Klik hier

Gebied Watervogels – 85 nieuwbouwwoningen in Volgerlanden oost.


Kom dus op 18 april a.s. langs en ontdek interessante nieuwbouwprojecten in De Volgerlanden.

De Volgerlanden

Ook welkom als je al in De Volgerlanden woont!

Natuurlijk zijn ook de huidige bewoners van De Volgerlanden welkom tijdens de Woon(genieten)dag! En bent u met de kinderen, dan is dat nog veel leuker! Zij kunnen op deze dag hun energie kwijt op de stormbaan die voor de sporthal is opgesteld.

Samen maken we uw woondromen waar!

In het oosten van nieuwbouwwijk De Volgerlanden, ligt het erf ‘Onder de Linden’, waar nog een aantal kavels te koop zijn in diverse groottes en prijsklassen. Op dit moment bouwen verschillende kavelkopers er hun eigen droomwoning. In sommige villa's wordt zelfs al gewoond! De sfeer van het erf is dus nu al te proeven. ‘Onder de Linden’ is het eerste erf dat in ontwikkeling is en maakt deel uit van een gebied in De Volgerlanden-Oost waar meerdere erven komen met vrije kavels. Kijk voor meer informatie op de website.


Nieuwe kavels in ontwikkeling

Vanwege het succes van ‘Onder de Linden’, waar nog 5 kavels beschikbaar zijn, komen in de toekomst ook op andere locaties in De Volgerlanden kavels vrij. Tijdens de Woon(genieten)dag 2015 krijgt u informatie over de nieuwste kavellocaties!


Heeft u interesse in een vrije kavel in De Volgerlanden? En wilt u weten wat er allemaal bij komt kijken om daar uw eigen woning te realiseren? Loop dan binnen op de Woon(genieten)dag! De aanwezige projectmedewerkers informeren u graag over de beschikbare kavels en de mogelijkheden.Tot ziens op zaterdag 18 april.
Jouw ideale woning is vast te vinden in De Volgerlanden!
Samenwerkende partijen:

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hebt aangegeven De Volgerlanden nieuwsbrief te willen ontvangen. Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier.