devolgerlanden.nl  |  contact
De Volgerlanden Kavels Twitter Facebook Flickr YouTube
De Volgerlanden nieuwsbrief
 

vrije kavels ‘Onder de Linden’

 

In het vrije kavelgebied 'Onder de Linden' bruist het van de bouwwerkzaamheden. De bouw is in volle gang en de eerste bewoners hebben er hun intrek al genomen. Met deze korte nieuwsbrief brengen we u weer op de hoogte van de ontwikkelingen in de wijk en in het gebied 'Onder de Linden'. Ook vragen we aandacht voor een Woonwensenonderzoek.

Locatie Kavelmarkt

Woonwensenonderzoek

Uw woonwensen zijn voor ons heel belangrijk. Met ons aanbod in vrije sector kavels willen wij ook u de mogelijkheid bieden om uw eigen droomwoning te realiseren. Om daarbij nog beter op uw wensen en behoeften aan te kunnen sluiten, starten wij binnenkort met een onderzoek.

U wordt uitgenodigd voor het onderzoek omdat u heeft aangegeven dat u geïnteresseerd bent in een vrije kavel. Wij zijn erg blij met uw interesse en proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn met passend aanbod, goede begeleiding en informatievoorziening.

U ontvangt komende maand een uitnodiging via uw e-mailadres met daarin een link naar een online enquête. Wij hopen van harte dat u aan dit onderzoek mee wilt werken. Invullen kost slechts enkele minuten en brengt uw droomwoning wellicht een stap dichterbij. Bovendien verloten we onder alle ingevulde enquêtes een workshop interieurstyling bij woonstudio Erika & Johan in De Volgerlanden. U wordt bijgepraat over de laatste woontrends en u ontvangt persoonlijk advies. Voor deze unieke workshop mogen we maar liefst 10 plaatsen weggeven.

Kavel compleet

Mogelijkheden voor uw droomwoning

In het vrije kavelgebied 'Onder de Linden' bruist het van de bouwwerkzaamheden. De bouw is in volle gang en de eerste pioniers hebben er hun intrek al genomen. Ook voor uw droomhuis zijn verschillende mogelijkheden. De kavels zijn bouwrijp en per direct leverbaar. Er is een grote variatie in kavelgrootte, situering en bebouwingsmogelijkheden. Het erf biedt ruimte aan totaal 45 kavels, waarvan nog 13 in vrije verkoop beschikbaar zijn. Benieuwd naar de prijzen van de nog beschikbare kavels? Klik dan snel hier. De kavels zijn per direct beschikbaar!!

Wanneer je een kavel koopt, kun je kiezen om alles zelf te regelen en dus zelf aan de slag gaan met het zoeken naar diegene die je huis ontwerpt en bouwt. Een andere mogelijkheid is Kavel Compleet: laat je eigen onder architectuur ontworpen droomhuis bouwen. Compleet dus, van grond tot sleutel. Ga naar de website en ervaar zelf hoe ‘Onder de Linden’ er nu uitziet!

De Volgerlanden
Sinterklaashuis

Culinaire markt in Hoogambacht

Sinds eind november is Winkelcentrum HoogAmbacht uitgebreid met een tijdelijke overdekte culinaire markt. Een aantal bijzondere aanbieders van eten en drinken laten u elke vrijdag en zaterdag kennismaken met wat zij allemaal te bieden hebben. Het aanbod varieert van Italiaanse delicatessen tot aan vers gerookte vis, chocolade, vleeswaren en wijn. U kunt op deze tijdelijke markt niet alleen eten kopen maar ook proeven! Ondertussen kunt u ook nog genieten van live muziek.

De tijdelijke Culinaire Markt is geopend op vrijdag van 15.00-21.00 uur en op zaterdag van 10.00-17.00 uur.

De Volgerlanden

Interesse?

Heeft u interesse in een kavel? Neem dan vrijblijvend contact op met Project De Volgerlanden of met één van de twee betrokken makelaars, Van Spronsen en Wisse. Meer informatie over de kavels staat ook op onze website www.devolgerlanden.nl.

De Volgerlanden