Aan het werk in De Laantjes #8 - De Volgerlanden

Aan het werk in De Laantjes #8

“Update werkzaamheden Openbaar Gebied”

Dit jaar zijn de eerste projectwoningen en zelfbouwwoningen opgeleverd in dorpje De Laantjes. In dit blog delen we de antwoorden op de door jullie (veel-)gestelde vragen. Vragen en klachten kun je blijven melden via Fixi.nl. Vandaag lees je blog 8.

Vandaag delen we een korter blog dan gewoonlijk. In de bewonersbrief van vorige week (en dus ook blog 7) hebben we al meerdere informatie kunnen geven.

Afzetting gedeelte groenstrook Sikkel

Langs het fietspad is een deel van de toekomstige groenstrook afgezet. We kregen meldingen dat bewoners de parkeerplaats aan de Sikkel niet konden verlaten door auto's die langs het fietspad geparkeerd stonden. De bocht vanaf de parkeerplaats kon niet gemaakt worden. Op verzoek hebben we daarom deze afzetting gemaakt, eerder met palen en een lint, zodat duidelijk is dat hier niet geparkeerd mag worden. Inmiddels is het lint vervangen door staaldraad.

Op deze manier kan iedereen, ook de bestuurders van busjes en de grotere auto's, de parkeerplaats aan de Sikkel verlaten.

Spade

Goed te merken dat auto's niet of nauwelijks meer parkeren langs de woningen aan (het begin) van de Spade. Het bouwverkeer voor het appartementen complex en voor de woningen door Reehorst Bouw kunnen op deze manier hun project in De Laantjes goed bereiken. Fijn als ook onderaannemers hun bussen niet meer (lang) voor de woningen aan de Spade parkeren. 

Voor de volledigheid, aan het einde van de Spade mogen auto's wel parkeren en geldt een voorrangssituatie. Dit wordt aangegeven via borden.

Melding van een nieuw blog in de mail?

In de bewonersbrief van 26 november meldden we al dat jullie een melding in de mailbox kunnen krijgen, wanneer een nieuw blog online is. Wil je dat ook, meld je dan aan.

Aanmelden kan via het formulier via deze link.