Aan het werk in De Laantjes #5 - De Volgerlanden

Aan het werk in De Laantjes #5

“Update werkzaamheden Openbaar Gebied”

Dit jaar zijn de eerste projectwoningen en zelfbouwwoningen opgeleverd in dorpje De Laantjes. In dit blog delen we de antwoorden op de door jullie (veel-)gestelde vragen. Vragen en klachten kun je blijven melden via Fixi.nl. Dit is blog 5.

In dit blog delen we het nieuws dat gestemd kan worden voor speeltuin 4 in De Laantjes. Dit kan alleen door bewoners in dit dorpje én mag 1 keer per huishouden. Het stemformulier is te vinden in de Facebookgroep 'Wonen in De Laantjes. Ben je geen lid en wil of kun je dit worden, stuur dan een mail project De Volgerlanden via devolgerlanden@h-i-ambacht.nl dan zorgen we dat je de link in je mailbox krijgt.

Met het stemmen voor de speeltuinen 1 en 2 is voor beide locaties de optie 2 gekozen. Deze ontwerpen bleken duidelijk de favoriet!

Straatwerk

Verder is de afgelopen helaas gebleken dat ook in onze wijk onvoldoende gekwalificeerd personeel is voor het afronden van de bestrating aan de Hark. Vanaf volgende week is naar verwachting meer ruimte en zal verder gegaan worden met het straatwerk van de Hark.

Afvalbak Schoffel

De onderaannemer heeft de vuilnisbakken aan de Schoffel helaas onjuist gerealiseerd. Deze locatie zal naar verwachting volgende week worden aangepast. Daarna zal HVC haar acties doen om ook deze vuilnisbak in gebruik te stellen. 

Afvalbak Hark

Ook aan de Hark zal nog een vuilnisbak worden overgedragen aan HVC en binnenkort in werking worden gesteld.

parkeren

Na de oplevering van de woningen hebben we meteen de 6 extra gereserveerde parkeerplaatsen gerealiseerd aan de Sikkel. Uit jullie signalen blijken deze extra plaatsen niet voldoende. Om deze reden is besloten om nog eens 10 extra parkeersplaatsen te realiseren. Deze komen aan de Hark. De realisatie volgt na het straatwerk voor de rijbaan. Zoals hierboven beschreven is hierbij vertraging vanwege onvoldoende gekwalificeerd personeel.

 

Over dit blog

Met dit blog 'Aan het werk in De Laantjes' wil Project De Volgerlanden de (toekomstige) bewoners informeren over de laatste stand van zaken. We reageren op vragen, social media en op berichten uit Fixi. We doen ons best om zo zorgvuldig mogelijk te reageren, maar aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor vragen of opmerkingen over dit blog kun je contact met ons opnemen via telefoon of via ons contactformulier.