Buytengewoon wonen in De Volgerlanden - De Volgerlanden

Buytengewoon wonen in De Volgerlanden

“”

Aan de rand van Hendrik-Ido-Ambacht komt een mooie en kleinschalige woonwijk, die de naam eer aan gaat doen. Want naast de landelijke charme van deze knusse buurt worden de in totaal 77 woningen van VolkerWessels voorzien van alle moderne gemakken van deze tijd.Buytengewoon wonen voor iedereen!

 

 

Buytengewoon maakt onderdeel uit van de wijk De Volgerlanden. Een nieuwe woonwijk die kindvriendelijk en goed bereikbaar is en waar het bovenal gezellig wonen is. Ook fiets je snel naar het fijne stadscentrum van Hendrik Ido Ambacht en is er voldoende speelruimte voor kinderen. De sfeer in Buytengewoon zal dan ook gemoedelijk, knus en open zijn. Een hele verademing!

 

Er worden in totaal 77 woningen ontwikkeld die volop variëren in grootte en indeling. Van moderne rijwoningen tot royale twee-onder-één-kapwoningen twee parkeerplaatsen op de oprit – in Buytengewoon is voor iedereen een droomwoning te vinden. Voor het uiterlijk van de woningen liet de architect zich inspireren door het rustieke karakter van de nieuwe woonwijk. Dit heeft geresulteerd in een rijke gevelarchitectuur in diverse kleurstellingen.

 

Geïnteresseerd in wonen op dit populaire plekje in Hendrik Ido Ambacht? Meld je dan aan op de website, www.buytengewoonvolgerlanden.nl, en vul de online vragenlijst in. Zo word je als eerste uitgenodigd voor exclusieve en online pre-sale die op binnenkort van start gaat

 

Volg ons ook Facebook!