Blog 2: Dicht bij de bouwplaats - De Volgerlanden

De tijdlijn van De Volgerlanden

Blog 2: Dicht bij de bouwplaats

“Dicht bij de bouwplaats”

Het is zo leuk om dicht bij de bouwplaats te wonen! Bijna dagelijks rijden we er langs en nemen we even een kijkje!

 

Maar toch is het wel wachten op die heimachines! Wanneer beginnen ze nou “echt”?Een toekomstige bewoner van ons project heeft een facebookpagina geopend waar druk foto’s/ filmpjes van de vorderingen op de bouwplaats gedeeld worden. Ook de nodige voorstelrondjes zijn gepasseerd. (Wie worden je buren eigenlijk!?)

Omdat er in dit project veel vrijheid is qua keuzes (dakvorm/ uitbouw/ steenkleur enz.) is het ook erg leuk om via de facebookpagina erachter te komen wat je buren hebben gekozen!

Ondertussen zijn we ook op bezoek geweest bij de notaris. Alles is nu getekend en we zijn nu officieel eigenaar van het stuk grond waar gebouwd gaat worden! 

6 juli 2016 stond er opeens een leuke melding op de website: De bouw van het My Own Home project is vandaag begonnen! (En de dag daarvoor hebben we al een paal in de grond zien gaan!)

Maar het gaat nu toch echt beginnen! En het gaat ook opeens rap!

De eerste palen vliegen de grond in en er worden zelfs al allerlei funderingen in hoog tempo gelegd. 

Nu de bouw opeens bezig is, liggen de eerste facturen ook gelijk op de mat! Gelukkig leven we in een digitale wereld en gaat dit heel gemakkelijk, uit het bouwdepot, betalen via een app. Handtekening op de factuur, foto ervan maken en verzenden. Direct erna ontvang je een e-mail of alles goed is aangekomen en de volgende dag is de rekening betaald! Super handig!

Voor nu ligt de bouw even stil vanwege de bouwvak. Hopen dat ze na de vakantie weer in net zo’n hoog tempo doorgaan!

 

"Wij, Erik, Madelon & Jana (4 jaar) Verbeek, gaan verhuizen naar het nieuwbouwproject  “My Own Home” in de Volgerlanden. Op dit moment wonen we ook in de Volgerlanden. 7 Jaar geleden hebben we hier ook een nieuwbouwhuis gekocht, maar het wordt wel weer tijd voor een nieuw huis!"

Erik, Madelon en Jana houden ons tijdens de bouw op de hoogte van hun belevenissen.

Blog 1 (Terug-)lezen? Klik hier.